Oroszlán

Az Oroszlán hibája a hatalmas büszkeség. Olyan szintű büszkeség, amely odáig vezet, hogy kompromisszumkötésre sem hajlandó. A Hatalmas egója miatt sok életet megkeserít és sok fájdalmat okoz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ha ma igazán tetszeni akar valakinek, kedves Oroszlán, nos, ahhoz ma minden segítséget meg is kap az univerzumtól, ami jórészt abban jelentkezik, hogy, ma bármennyi készülõdés után is lép ki az utcára, egy olyan természetes, belülrõl fakadó kisugárzással is fel lesz vértezve, aminek szinte lehetetlen lesz ellenállni. Most olyannyira igaz lehet ez, hogy talán jobb is, ha meg se kísérli túlságosan kicsípni magát, mert lehet, ma pont eme természetes bájaiból fakadhat elsöprõ sikere, így kár lenne megzavarnia jelentõsen az idilli képet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szüzek hibája a nagymértékű kritikusság. Emiatt gyakran a hibákat keresik másokban és mindig a tökéletességre törekednek. Eléggé merevek tudnak lenni, amit egy kedves, lazább partner finomítani tud.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Nagy esély mutatkozik a nap folyamán arra, hogy valami rendkívüli dolog átmenetileg megzavarva napirendjét, meglehetõs káoszt okozhat ön körül, ám szerencsére hamar sikerülhet úrrá lennie a helyzeten. Mivel ráadásul ez a váratlan esemény mindenképpen pozitív, így még csak bosszúság sem lesz a mai kapkodás, s estére már könnyen lehet, hogy még pezsgõbontásra is sor kerül a váratlan jó hír kapcsán!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez az 4 csillagjegy a legkritikusabb önmagával – sokszor alaptalanul

Mérleg

A Mérleg gyengesége az érzelmi bizonytalansága. Hajlamos hagyni, hogy mások ártsanak neki lelkileg, különösen a párkapcsolataikban. Szüksége van bátorságra ahhoz, hogy kitörjön a nem megfelelő emberi kapcsolataiból és megtalálja saját egyensúlyát.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Az új hírek változásra kényszerítik környezetét, illetve a környezetében dolgozókat. Legyen nyitott minden változásra és próbáljon meg mindent kézben tartani. Tökéletes szervezõkészségére nagy szüksége lehet majd. Számíthat rengeteg telefonhívásra, e-mailekre és könnyen elõfordulhat, hogy rögtönzött konferenciákat is le kell majd szerveznie vagy bonyolítania. Legyen mindig résen és próbáljon meg maximálisan koncentrálni. Ha sikerül minden akadályt megugrania, abból csak profitálhat.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók hibája az, hogy túlzottan hódolnak a szenvedélyességüknek és olyan dolgokra is hajlandóak ezért, mint a manipuláció vagy a bosszú. Ha valamit meg akar szerezni, bármire képes és úgy tűnik, hogy megbánás sincs benne.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma, az átmeneti nehézségek meglehetõsen felzaklathatják, melyek lehetnek akár technikai, akár személyes jellegûek, s ettõl meglehetõs nyomás nehezedhet önre. Gondolja át alaposan a dolgokat, forduljon barátaihoz, szerelméhez tanácsért és döntse el, hogy tényleg van-e oka arra, hogy ilyen lelkiállapotban érezze magát. Egy kevés beszélgetés után meglátja majd, milyen gyorsan visszatérhet minden a régi kerékvágásba. De ha ez se segítene, akkor temetkezzen a munkába, a feladatok majd más irányba terelik gondolatait.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: