KARMIKUS FELADAT, AMIKOR A HOLDCSOMÓPONT: MÉRLEG

Ennek az embernek az önfeláldozást kell megtanul¬nia, és azt, hogy felismerje mások kívánságait. Előző életeiben felhalmozott, önbecsüléssel telített munkássága eredményét, most másoknak kell közvetítenie.

Elsőbbséghez szokott beállítottságával most le kell számolnia, s most épp az együttműködést kell megtanulnia. Visszafogottan, és folyton mérlegelőn kell hát cselekednie és folyvást meg kell bizonyosodnia arról, hogy minden, amiért dolgozik, jelentőséggel bír emberi kapcsolataiban.

Tavaszi pénzhoroszkóp: nagy pénz áll a házhoz bizonyos csillagjegyeknek!

Végül rá kell jönnie, hogy erős, kezdeményezőkészsége sem saját számára fontos, hanem inkább azt a célt szolgálja, hogy másoknak törjön utat boldogságuk megtalálásához. Mindaddig kellemetlennek tartják ezt, amíg azt hiszik, épp ez az akadálya az ő személyes továbbfejlődésüknek.

A külvilág erős nyomásának hatására, kezdetben gyakran változtatja véleményét.

A folytonos mozgást, türelmetlen nyugtalanságot továbbra is fenntartja. Habár tudja, hogy ebben az életben inkább adnia, mint kapnia kell, mégis nagyon nehéz számára, hogy ennek a karmának teljes szívből eleget tegyen. A lélek végső kimerülésében azonban majd rádöbben arra, hogy földi létének célja nem a saját lénye, hanem épp azok, akiket eszköznek érzett mindeddig: a másik emberek.

Idővel rájön, hogy veszteni vagy nyerni kevésbé fontos, mint a becsületesnek lenni. Szeretne mindent visszaszerezni, amit látszólag elvesztett, de minél jobban küzd ezért, annál többször veszít. Amíg ezzel a hozott, sűrű egóval megbirkózik, legnagyobb csalódásait az okozza, hogy látja, mások megkapják mindazt, amit ő maga állandóan csak szeretett volna. Minden kívánsága valójában mások számára van rendelve.

Sarkallja az embereket, nekik is ő sugall kívánságokat, és végül ő segíthet másokat ahhoz, hogy óhajuk teljesedjen. Ezzel a világban új helyet érdemel ki azáltal, hogy az önzetlenség karmáját éli. Gyakran kell a döntőbírót játszania. Minél inkább rá tud venni másokat az együttműködésre, annál jobban megtanulja, hogy maga is együttműködjön.

Végül már előre látja cselekedeteinek következményeit. Ezek az emberek rendszerint igen kellemes megjelenésűek. Ezt is csak azért kapják a sorstól, hogy az önteltség legyőzését gyakorolhassák. Akkor lép tovább, ha megtanul mások szemével is nézni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: