Oroszlán nő: a született vezető

Az Oroszlán nő jó megfigyelő, erős jövőképpel rendelkező vezető. Semmi és senki sem állíthatja meg őt, ha valamit el akar érni. Magasak az elvárásai, ami ahhoz is kell, hogy kimagaslót alkothasson. A sikerhez vezető utat akárhogyan is, de megtalálja, s jó érzéssel tölti el, ha másokat is magával vihet. Amikor kudarc éri, akkor is emelt fejjel viseli a vereséget. Ő az alázatosság és az erény kiváló keveréke, ami csak keveseknek adatik meg, éppen ezért mindenki csodálatát képes kivívni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma könnyen úgy érezheti, hogy egyszerre száz fele kéne szakadnia ahhoz, hogy mindennel el tudjon végezni idõben. Ez persze lehetetlen, ugyanakkor olyan egészen új, váratlan praktikák juthatnak ez által eszébe, melyeket bevetve, amellett, hogy nagyban növelhetik hatékonyságát, még amúgy sem kis eszköztárát is hosszútávon gazdagíthatják. Ön amúgy is oda van a kihívásokért, így, ezt a szorongatott és minden erejét igénybe vevõ helyzetet egyébként amúgy is nagyon fogja élvezni!

Szűz: az erényes nő

A Szűz nőnek számos erénye van. Soha nem a könnyedebb megoldást választja csak azért, hogy gyorsabban célba érjen, mindig a helyes út lebeg a szeme előtt. Angyali lelkületéből fakadóan áldás, ha vele hoz össze a sors. Árad belőle a szeretet, kedves és segítőkész. Amikor megbántják, akkor is igyekszik minél gyorsabban összeszedni és kiállni önmagáért. Amikor vérzik a szíve, nem saját magát sajnálja, hanem másokat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

A mai napon komolyan próbára tehetik türelmét mások, akik megpróbálhatják olyan dolgokra, helyzetekbe kényszeríteni, amelyeket nem akar. Az elsõdleges fegyvere lehet e kísérletek meghiúsítására, kiváló diplomáciai és kommunikációs készsége, mely azonban csak akkor lehet eredményes, ha nem hagyja, hogy mondanivalóját pillanatnyi ellenérzései befolyásolják. Ha sikerül ezt érdemben megvalósítania, a nap végére már teljes mértékben kivívhatja ellenlábasai tiszteletét az által, hogy úgy érzik, ön méltó ellenfél, hisz minden igyekezetük ellenére is bátran és rendíthetetlenül kiállt igazáért!

Így fogod megváltoztatni a világot a csillagjegyed alapján

Mérleg: a kifinomult nő

A Mérleg nő okos, éles elméjű, talpraesett. Kiemelkedő intellektusa jó adag humorral is párosul. Méltósággal és kiegyensúlyozottsággal áll hozzá a mindennapi kihívásokhoz, az érzelmeit a legritkább esetben tárja a nyilvánosság elé. Mindig tudatosan cselekszik, öntudatosságának köszönhetően soha nem téveszti szem elől a céljait. Sugárzik belőle az életöröm, s ez az, ami kiemeli őt a tömegből.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ne becsülje alá az emberek, jórészt érzelmek irányította cselekedeteit, kedves Mérleg! Nem is hinné, mennyien helyezik minden esetben érzelmeiket elõtérbe a realitás helyett, legyen bármirõl is szó. Ha ma sikerül ezt elfogadnia, vagy legalább kezelnie, akkor nagy bonyodalmaktól óvhatja meg magát, ha azonban nem, s méltatlankodik mások szürreális hozzáállásán bizonyos kérdések tekintetében, akkor higgye el, végül még nem csak, hogy figyelmen kívül fogják hagyni véleményét, hanem még el is fogják ítélni (látszólagos) érzéketlen hozzáállásáért. higgye el, ennyit pedig nem ér az egész!

Skorpió: a rejtélyes és szeszélyes nő

A Skorpió nőnek megvan a maga „méregfoga”. Éber, pikírt, mindig tudja ki ő, s mit akar. Rettenetesen őszinte mindenkivel, s nem érdekli, ha a szavaival megsért valakit. Nem szeret kertelni, mindig a lényegre tér, szenvedélyes szerető, inkább elviseli a fájdalmas igazságot, minthogy bedőljön a hazugságoknak. Temperamentumos természete persze nem mindenkinek jön be. Nem véletlenül vágyik olyan társra, aki kész elviselni őt úgy, ahogy van.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

A mai napon a nagy baráti beszélgetéseké és a felhõtlen kapcsolatápolásé lehet a fõszerep, hogy, ha nem hagyja, hogy az éles nyelvek eltereljék figyelmét az életben igazán fontos dolgokról. A mai nap tehát tökéletes táptalajt biztosít egy kellemes esti kikapcsolódás érdemi megéléséhez, ami, ráadásul, különösen izgalmas eseményekkel is kecsegtethet, egy-egy új ismerõshöz fûzõdõen. Ki tudja, talán pont eme újdonsült ismeretség hiányzott még az életébõl!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: