Nyilas: a varázslatos nő

A Nyilas nő meglepően érzelmes típus, tisztában van a saját érzéseivel éppúgy, mint másokéval. Bele tudja élni magát mások helyzetébe, így könnyen megérti mások mozgatórugóit is. Ám amikor arra kerülne sor, hogy a saját érzelmeit fejezze ki, óvatossá és megközelíthetetlenné válik. Nagyon kevesek előtt tárja fel valódi önmagát. Szóval, ha beenged a saját kis világába, nagyon szerencsésnek érezheted magad.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

Ma hamar felfigyelhet egy új, eddig kiaknázatlan lehetõségre, amivel kapcsolatban kamatoztathatná tehetségét. Ne is monfordírozzon a dolgon sokat, s bármirõl is legyen szó, próbáljon meg mihamarább informálódni és közelebb kerülni az új út megismeréséhez, mert könnyen lehet, hogy ez hosszútávon jobban megérné önnek, mint a mostani munkája. A sikerességének kulcsa most abban rejlik, hogy idõben képes lesz-e felismerni és kihasználni eme új utak kínálta lehetõségeket. Legyen éber és rámenõs, vállalja a kihívásokat önként, s akkor egész biztosan nem vallhat kudarcot!

Bak: a független nő

A Bak nő mindenkor megfontolt, független és öntudatos. Tökéletessé fejlesztette az önbecsülését, semmilyen kétsége sincs afelől, ki is ő valójában. Pontosan ismeri az erősségeit és a gyengeségeit, s azt is, mit akar elérni az életben. Sugárzó belső szépsége az, ami rabul ejt másokat, s amikor beszél, akkor rá valóban azt lehet mondani: szívből beszél. Kitartó és hűséges, mindent megtesz a szeretteiért.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A Bakokban ma olyan romantikus szenvedély kelhet szárnyra, ami arra ösztönzi õket, hogy javítsák fizikai megjelenésüket, s ez által kihozzák külsejükbõl, amit csak lehet. Ennek fényében nem riadnak vissza az új dolgok kipróbálásától sem, mint amilyen egy új fogyókúra elkezdése, egy merész szabású ruha, vagy éppen egy új frizura kipróbálása. Most egyikkel sem nyúlhat nagyon mellé, így valószínûleg eléri a kívánt eredményt, amitõl sokkal jobban fogja érezni magát a bõrében, s ez másoknak is azonnal fel fog tûnni. Végül is ez volt a cél...

Vízöntő nő: a nyughatatlan álmodozó

Álmodozónak és harcosnak született a Vízöntő nő, és arra hogy nagy dolgokat vigyen véghez. Addig nem is nyugszik, amíg el nem éri céljait. Csodálatosan tud annak érdekében küzdeni, hogy valamit valóra váltson. Ambiciózus és hihetetlenül céltudatos, ő az a nő, aki ha akarja, átformálhatja és sokkal jobb hellyé teheti a világot. Segítőkész, könyörületes, igazán különleges és egyedi lélek rejlik benne.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

Ma minden jel arra mutat, hogy a szokásosnál lényegesen energikusabb, így feldobottabb is, ráadásul lendületét sem egyszerûen töri meg mások kavarása, mint máskor. Mindez azért is érdekes lehet, mert, ugye, nem sok minden változott tegnap óta, így jogos a kérdés, mi lehet mégis ennek a pozitív hozzáállásnak az oka. Nos, kár ezen sokat töprengeni, ahelyett inkább használja ki, ugyan is eme pozitív többletenergiák ezúttal nem a csillagokból érkeznek, hanem bizony az ön belsejébõl fakadnak, ami mostanában, még, ha csak a felszín alatt is, nagy változásokon ment keresztül az utóbbi idõszak tapasztalásai által. Egészen különleges dolog ez, amiben most része van, mert ugyanis csak nagyon kevesen képesek ösztönösen aktiválni belsõ energiáik, pláne ilyen koncentráltan!

Halak nő: a nagylelkű szerető

Az őszinteség, a becsületesség és a szerelem kiapadhatatlan forrása a Halak nő. Rendkívül érzelmes és érzékeny csillagjegy, ám igyekszik elrejteni ezeket az érzéseket. Magában sír, s csöndben vívja meg harcait, s inkább meghalna, minthogy kimutassa, ha valami bántja. Mindazonáltal ő az első, aki mások segítségére siet. A Halak nő a világ gyógyítója, s a világnak még több ilyen remek emberre volna szüksége.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A környezetébõl érkezõ impulzusok arra ösztönözhetik, hogy, akár szakmai, akár érzelmi, vagy magán területen, de érdemes belekezdenie egy új projektbe. A sok ötlet közül ma érdemes kiválasztani a legfontosabbakat, legalapvetõbbeket, s azok megvalósításával kezdeni a dolgot. Bármivel is foglalatoskodjon ma, mielõtt belekezd egy dologba, elõtte mindenképpen gyûjtsön be minél több lényegi információt az üggyel kapcsolatban, különben számos pluszkörre számíthat, amik kedvét szeghetik a megvalósításban. Barátai, szövetségesei sokat segíthetnek az elsõ akadályok elhárításában, így éljen az általuk nyújtott segítséggel.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: