Nyilas: a varázslatos nő

A Nyilas nő meglepően érzelmes típus, tisztában van a saját érzéseivel éppúgy, mint másokéval. Bele tudja élni magát mások helyzetébe, így könnyen megérti mások mozgatórugóit is. Ám amikor arra kerülne sor, hogy a saját érzelmeit fejezze ki, óvatossá és megközelíthetetlenné válik. Nagyon kevesek előtt tárja fel valódi önmagát. Szóval, ha beenged a saját kis világába, nagyon szerencsésnek érezheted magad.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-21)

Ha azt akarja, hogy történjen valami, akkor tegye meg ön az elsõ lépést, s haladjon aszerint, ahogy a környezete reagál a dolgokra. Legyen határozott, de nem nyomjon el senkit, legyen céltudatos, de egyben kompromisszum kész is, akkor ma nagy sikereket érhet el szinte minden területen!

Bak: a független nő

A Bak nő mindenkor megfontolt, független és öntudatos. Tökéletessé fejlesztette az önbecsülését, semmilyen kétsége sincs afelől, ki is ő valójában. Pontosan ismeri az erősségeit és a gyengeségeit, s azt is, mit akar elérni az életben. Sugárzó belső szépsége az, ami rabul ejt másokat, s amikor beszél, akkor rá valóban azt lehet mondani: szívből beszél. Kitartó és hűséges, mindent megtesz a szeretteiért.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-21)

A mai napon, míg egyfelõl aggaszthatják bizonyos dolgok, például szerelmi téren, addig másfelõl, meglehetõsen pozitív impulzusok érhetik, amik sokat segíthetnek feledtetni a problémákat. Merítsen erõt ezekbõl, hogy sikerüljön megoldást találnia másokra!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-09-29

Vízöntő nő: a nyughatatlan álmodozó

Álmodozónak és harcosnak született a Vízöntő nő, és arra hogy nagy dolgokat vigyen véghez. Addig nem is nyugszik, amíg el nem éri céljait. Csodálatosan tud annak érdekében küzdeni, hogy valamit valóra váltson. Ambiciózus és hihetetlenül céltudatos, ő az a nő, aki ha akarja, átformálhatja és sokkal jobb hellyé teheti a világot. Segítőkész, könyörületes, igazán különleges és egyedi lélek rejlik benne.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-21)

Ma a kísérletezésé lehet a fõszerep, kedves Vízöntõ, amikor is ön lesz a rendezõ élete filmjében! Rendezze be a színpadot, s tegyen róla, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretné. Kérjen és kap, adjon, és többszörösen száll majd vissza minden önre!

Halak nő: a nagylelkű szerető

Az őszinteség, a becsületesség és a szerelem kiapadhatatlan forrása a Halak nő. Rendkívül érzelmes és érzékeny csillagjegy, ám igyekszik elrejteni ezeket az érzéseket. Magában sír, s csöndben vívja meg harcait, s inkább meghalna, minthogy kimutassa, ha valami bántja. Mindazonáltal ő az első, aki mások segítségére siet. A Halak nő a világ gyógyítója, s a világnak még több ilyen remek emberre volna szüksége.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-21)

Ma bõvelkedhet az új ötletekben, kedves Halak, ám nem biztos, hogy környezete lehetõvé teszi, hogy rögtön ki is próbálhassa azokat. Ne csüggedjen, várjon egy kicsit a megfelelõ körülményekre, s akkor vesse latba minden tudományát, amikor eljött a megfelelõ pillanat. Ma a jó idõzítésen múlhat minden!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: