Oroszlán

Lassú év lesz számodra az idei, és néha eléggé elveszettnek fogod magad érezni. Ez idő alatt jobban meg kell ismerned a lelkedet. Tudjuk, hogy valószínűleg az unalomig ismételték ezt már, de van valami fontos, ami hiányzik neked. Ne reagáld túl a dolgokat, és nézz szembe mindazzal, amit eddig elrejtettél magad elől.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma akkor lehet a legeredményesebb, kedves Oroszlán, ha kivételesen, nem hajlik a kompromisszumokra, hanem szilárdan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, még, ha ez kissé rugalmatlan hozzáállásnak is tûnik. Ezúttal engedjenek mások!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Idén sok mindent meg fogsz kérdő jelezni. Lépj túl a múltbéli kapcsolataidon, és élj a mában! Szerezz új barátokat és szórakozz! Építs magadnak olyan életet, amiért megéri élni. Minél többet tapasztalsz, annál boldogabb leszel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a leghátborzongatóbb tulajdonságod a csillagjegyed alapján

Mérleg

2019 rá fog venni arra, hogy fejezd be a hazugságok közepette való létet. Fedd fel a többi ember előtt az igazi énedet, és meglátod, le lesznek nyűgözve. Bár nem mindenre fogod azt a választ kapni, amit vártál, végül el fogsz érni valamit, amire régóta áhítoztál. Bízz magadban, és lépj fel határozottan!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Meglehet, hogy ma egy olyas valakit tisztel meg a bizalmával, aki nem méltó rá, mégis valahogy megeshet rajta a szíve. Ez önmagában még jó tulajdonság is legyen, azonban, nem kis kockázattal is jár, így igyekezzen azért nem túlságosan kiadni magát.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

2019 rosszabb év lesz számodra, mint bármely más jegynek. Meg kell tanulnod megbocsátani magadnak, és túllépni a negatív gondolatokon. Nem változtathatod meg a múltat, de a jövőn még alakíthatsz. Bármi fog történni, az nem annak a jele, hogy bármit is rosszul csináltál volna. Mindennek, ami történik az életben, oka van, és jobb, ha erre minden nap emlékezteted magad.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: