Nyilas

2019 a megbocsátás éve lesz számodra. Sok időt fogsz azzal tölteni, hogy tovább lépj a múlton.
Bár azt hiheted, hogy készen állsz a tovább lépésre, ezzel senkit nem tudsz átverni. Még mindig van néhány dolog, amin dolgoznod kell, hogy elérd a végső célt, a megbocsátást.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

2019-ben a fókuszálás fog jelentős szerepet játszani az életedben. Az, hogy ez jó-e vagy sem, viszont attól függ, hogy mire fordítod a figyelmedet. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy a legjobbra tereld a figyelmedet, és hogy az anyagi helyzeted kiegyensúlyozott legyen. Muszáj kiásnod magad a gödörből, amibe hirtelen bekerültél.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Előtérben a kapcsolatok és az anyagi helyzet: Heti horoszkóp február 18-tól

Vízöntő

Az idei év minden vártnál fájdalmasabban fogja összetörni a szívedet. Fel kell kelned, és határokat húznod magad köré, különben még rosszabb következményekkel kell szembe nézned. Ne hagyd többé, hogy átgázoljanak rajtad az emberek. Csak azért, mert szeretsz valakit, nem jogosítja fel őt arra, hogy a játékszereként bánjon veled.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Idén bőségesen el leszel látva bátorsággal. Hagyd, hogy a megérzéseid elvezessenek oda, ahol lenned kell. Ne feledd, hogy a kreativitásod által nagy dolgokat tudsz véghezvinni. Bár az előtted álló kihívások cseppet sem egyszerűek, képes leszel őket teljesíteni. Dolgozz azon, hogy motiválni tudd magad!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: