Ebben az évben a Vénusz egy cseppet sem fog hanyatlani. Egyes csillagjegyek pozitív változásokra számíthatnak. Te is a szerencsések között vagy?

Olvass tovább és megtudod, mit ígér 2019 további része a csillagjegyed számára.

Ezek a csillagjegyek lesznek hűtlenek 2019-ben

Kos

Tavaszi románc ígérete terjeng a levegőben. A Vénusz április 20-án lép a jegyedbe és évközi gyönyörűségben lesz részed. Az év végére ki fog tisztulni a kép, hogy ez a kapcsolat megéri-e az elköteleződést vagy inkább tovább kellene lépni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ne pánikolj kedves Bika, a kaotikus Uránusz a jegyedbe került és ott is fog maradni még egy darabig. Mivel a szokások rabja vagy, ez talán megijeszt majd. Annak ellenére, hogy nem vagy hozzászokva a forgószél típusú románcokhoz, nem jelenti, hogy ez csak rossz lehet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Látjuk a mosolyodat. Még ha nem is vagy szerelmes, már akkor is vonzódsz valakihez, amit igyekszel mindenki elől rejtegetni. Mivel a nagylelkű Jupiter tavaly december óta a jegyedben van, így szerencsére számíthatsz a szerelemben.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Az újév óta úgy érezheted, hogy mókuskerékbe ragadtál. Ennek az állapotnak az érzete még a születésnapodig kitarthat, amikor is a napfogyatkozás kora júliusban visszahozza az életerődet. Ha már valakivel flörtölsz ekkor, ideje lesz egy következő lépcsőfokra lépni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hogyan tanulj meg újra bízni? A válasz csillagjegyedben is rejlik

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: