Most megtudhatod mi történik veled szerelem és karrier fronton is.

Kos

A karriered szárnyalása már 2020-ban beindult és szerencsére ez a lendület kitart a jövő évedben is. Viszont jobban teszed, ha odafigyelsz a work-life egyensúlyra, mert a következő évben már nem lesz annyira elnéző a szerelmed a lemondott randikkal. Iktass be minden héten egy közös estét, hogy érezze, fontos a számodra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ez a mai egy igazán jó napnak ígérkezik e temperamentumos jegy számára. Élvezzen ki minden percet, amit mások társaságában tölthet, ahol ma, feltehetõleg minden esetben jól fog szórakozni. Mindemellett viszont, pont eme önfeledt stílusa miatt, mára nem érdemes olyan feladatok elvégzését beterveznie, melyek önfegyelmet és reális gondolkodást igényelnek, sõt, ha teheti, inkább ne is dolgozzon, csak szórakozzon és pihenjen egész nap, ugyanis, ha munkával tölti a napot, akkor nagyban veszíthet remek hangulatából, vidám lendületébõl. Kár lenne érte!

Bika

A kapcsolatok terén készülj és kapcsold be a biztonsági övet, mert nem lesz egyszerű menet! Egyszerre két srác is rád kattan majd, te pedig nem könnyen fogsz választani kettejük közül. Még jó, hogy a melóban kevés izgalomra kell számítanod, mert nemrég kaptál előléptetést.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ma alkalmazzon egy kifejezetten kalandos megközelítést, fõként, ha szerelemrõl, romantikázásról van szó! Ne legyen akkor se rosszkedvû, ha úgy érzi, nem abba az irányba haladnak a dolgok, amerre kellene. Minden csakis önön múlik, azaz, hogy mennyire képes változtatni az eddigi, egyes helyzetekhez, emberekhez való hozzáállásán. Lehet, hogy valaki olyas valakitõl várt el eddig bizonyos dolgokat, aki azokra soha nem volt képes, miközben egy másvalakit meg észre sem vett, aki mindezt tárcán kínálja önnek! Hát, nyissa tágra ma szemét, kedves Bika, s kezdjen el látni.

Ikrek

Ha kapcsolatok, akkor 2021 a saját magaddal való kapcsolatról kell, hogy szóljon. Keress magadnak új hobbit, járj el sportolni, egyél finomakat – a lényeg, hogy visszatalálj saját magadhoz. Ha ez sikerül, a melóban is jobban fogsz teljesíteni és könnyebben viseled a stresszes időszakokat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

A mai nap során az Ikreket olyan szerelem és szenvedély kaphatja el, melyet már régóta nem tapasztaltak. Legyen azonban nagyon óvatos, bármennyire is kecsegtetõnek ígérkezik egy váratlan csábítás, nehogy annyira elhomályosítsa gondolatait a vágy, hogy végül aztán csak csalódás és szenvedés legyen a vége. Most különösen szerencsés, ha tartós párkapcsolatban él, hiszen, ez esetben párjával ma elképesztõ magasságokat járhatnak be!

Rák

Jövőre igazi kihívást jelent majd számodra, hogy ne csak a pasiddal legyél állandóan, hanem a barátaidra is szánj egy kis időt. Nem lesz egyszerű, de még a kapcsolatodnak is jót fog tenni egy kis távolság. Arról nem is beszélve, hogy hajlamos vagy a melóban is a szerelmeden kattogni. Tartsd a fókuszt az irodai dolgokon és húzz ki minél több pontot a todo listádról.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

A mai nap feszített mivoltából fakadóan hirtelen döntések meghozatalára kényszerülhet. Könnyen találhatja magát ez által a furábbnál is furább helyzetekben, különösen, ha szerelemrõl van szó. De hát, végül is az élet pont ettõl izgalmas, s mi sem adhatná meg jobban az igazi nyári hangulatot, mintsem egy röpke, mégis annál szenvedélyesebb egynyári kaland, vagy akár egy szerelmes, mámorító éjszaka kedvesünkkel! Most bármelyikre is pályázzon, egész biztosan sikerrel jár!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: