Most megtudhatod mi történik veled szerelem és karrier fronton is.

Kos

A karriered szárnyalása már 2020-ban beindult és szerencsére ez a lendület kitart a jövő évedben is. Viszont jobban teszed, ha odafigyelsz a work-life egyensúlyra, mert a következő évben már nem lesz annyira elnéző a szerelmed a lemondott randikkal. Iktass be minden héten egy közös estét, hogy érezze, fontos a számodra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

A mai nap minden szempontból fárasztónak ígérkezik. Írásbeli munkáihoz ma különösen erõs inspirációra és kreativitásra lehet szüksége, de kemény munkájának meg lehet a gyümölcse, ha nem adja fel félúton a küzdelmet és minden tudását latba vetve végzi feladatait. Szeretteivel legyen ma különösen nyílt és kommunikatív, kedves Kos, így lehet, hogy végre meg tudnak beszélni néhány, már rég, bántó dolgot, valamint ismét közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-03 - Bizonyos körülmények, kissé lehangolóak lehetnek, mert nagyban

Bika

A kapcsolatok terén készülj és kapcsold be a biztonsági övet, mert nem lesz egyszerű menet! Egyszerre két srác is rád kattan majd, te pedig nem könnyen fogsz választani kettejük közül. Még jó, hogy a melóban kevés izgalomra kell számítanod, mert nemrég kaptál előléptetést.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

A Bika, ma, bármennyire is látszólag minden rendben van, a változtatást fontolgatja. Ennek fõ oka az lehet, hogy könnyen úgy érezheti, a jelen környezetben nem képes kiélni kellõképpen kreativitását! Az utat, melyet kitaposott, csakis ön választotta, s, ha úgy érzi, ez nem kielégítõ, akkor inkább most változtasson, minthogy belefásuljon teendõibe. Ön egy olyan személyiség, aki nap, mint nap, hihetetlen módon képes megújulni, így igazán nincs oka kételkedni abban, hogy képes lesz kezelni az eljövendõ változásokat!

Ikrek

Ha kapcsolatok, akkor 2021 a saját magaddal való kapcsolatról kell, hogy szóljon. Keress magadnak új hobbit, járj el sportolni, egyél finomakat – a lényeg, hogy visszatalálj saját magadhoz. Ha ez sikerül, a melóban is jobban fogsz teljesíteni és könnyebben viseled a stresszes időszakokat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ma különös éberséggel óvja a szívét, kedves Ikrek, mert az könnyen célpontjává válhat a mézes-mázos szavaknak, melyek késõbb annyi fájdalmat okozhatnak. Önre törhet ma érzékenysége, s könnyen úgy érezheti, egyedül, csupaszon bolyong a sötét, rideg világban. Talán az lenne a legjobb, ha egész nap ágyban maradna, vagy legalább is ki se mozdulna megszokott, biztonságot nyújtó életterébõl. Ha mégis kikényszerül, akkor jusson eszébe, ha éberen ügyel az önt körülvevõk rezdüléseire, még idõben gátat vethet a lelki sebzõdésnek!

Rák

Jövőre igazi kihívást jelent majd számodra, hogy ne csak a pasiddal legyél állandóan, hanem a barátaidra is szánj egy kis időt. Nem lesz egyszerű, de még a kapcsolatodnak is jót fog tenni egy kis távolság. Arról nem is beszélve, hogy hajlamos vagy a melóban is a szerelmeden kattogni. Tartsd a fókuszt az irodai dolgokon és húzz ki minél több pontot a todo listádról.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: