Oroszlán (Július 23. – Augusztus 22.)

Te azért vagy igazi szívtipró, mert vonakodsz osztozkodni a rivaldafényen a partnereddel. Azt akarod, hogy minden figyelem rád szegeződjön. Annak ellenére, hogy a partnerednek is szüksége van figyelemre, te folyamatosan a saját igényeidet helyezed előtérbe.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, kedves Oroszlán, nagyon észnél kellhet lennie, de nem kifejezetten azért, merthogy bármi koncentrációs problémája lenne, hanem inkább azért, mert az önt körülvevõk, olyannyira összekutyulhatnak mindent, hogy ön nélkül egyszerûen elszabadulna a káosz, fényévekre visszavetne a fejlõdést. Legyen szemfüles, találjon meg és szûrjön ki minden hibát!

Szűz (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A határozatlanságod töri össze a partnereid szívét. Hajlamos vagy mindent annyira túlgondolni, hogy a végén képtelen vagy eldönteni, hogy mit tegyél egy kapcsolatban. Megtorpansz, és nem haladsz előre. A partnered nem várhat rád folyamatosan, és összetöri a szívét, hogy nem vagy hajlandó felvenni az ő ritmusát.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, egy nagyon jó hírt kaphat, talán már kora reggel, de az is lehet, hogy egyszerûen, olyan jól ébred, hogy pompás hangulata az egeket verdesi, s szinte képtelenség letörni önt. Amennyiben eme tüneteket tapasztalná magán, kedves Szûz, az esetben foglalatoskodjon valami olyasmivel, ami csak olaj a tûzre, azaz, amivel igazán szeret, s nagy tetteket hajthat ma végre, amik végeztével, elégedetten térhet majd nyugovóra.

Mérleg (Szeptember 23. – Október 22.)

Te egy nagyszerű ember vagy, kedves Mérleg. Barátságos vagy, és mindenki szeret körülötted lenni. Társasági lény vagy, így rengeteg opció közül választhatsz, ha párkapcsolatokról van szó. Ezért van az, hogy hajlamos vagy kísérletezni az emberek érzelmeivel, és eközben általában össze is törsz néhány szívet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, játékosság és jókedv jellemezheti, még, ha kicsit elfoglaltnak és fáradtnak is érzi magát. Mindez azért lehet, mert, ha jobban belegondol, sokan szeretik önt, sõt, fel is néznek önre, értékelik munkáját és mindazt, amin dolgozik, legalábbis azok, akik igazán számítanak. Kell ennél nagyon elismerés?

Skorpió (Október 23. – November 22.)

Te egy mélyen őszinte ember vagy, nem szeretsz félrebeszélni. Bár a legtöbb ember megpróbál finoman szakítani másokkal, téged ez nem érdekel. Szókimondó vagy és őszinte. Megbánás nélkül mondod, amit érzel; anélkül, hogy végiggondolnád, hogy a másiknak ezzel milyen érzéseket okozol.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma rendkívüli lelkesedés foghatja el valamivel kapcsolatban, aminek következtében, csaknem annyira megszállottá válhat, hogy a végén, alig akarja majd abbahagyni, amivel épp foglalatoskodik. Nem baj, ha ennyire el tudja kapni a szenvedély, hiszen, nagyon élvezetes az efféle munkavégzés, csupán csak arra figyeljen, hogy azért mással is foglalkozzon néha, hisz meglehet, vannak területek, ahonnan, egyszerûen nélkülözhetetlen.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: