Nyilas (November 23. – December 21.)

Te úgy töröd össze mások szívét, hogy mindig a karrieredet és a munkádat választod a kapcsolatod helyett. Karrierista vagy, amit partnered valószínűleg már a kapcsolat elején is tudott. Az anyagi és gazdasági biztonságot mindenek elé helyezed, ezért élvez a munkád elsőbbséget a kapcsolatoddal szemben. Mindegyik partnered szíve összetörik majd, amint rájönnek, hogy ők csak másodikak lehetnek az életedben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon egy kis extrára tehet szert, ami méltó jutalma lehet szorgalmának, igyekezetének, vagy éppen, jó befektetõi mivoltának. Ez nagyon feldobhatja napját, s optimistán és felszabadultan tekinthet általa a jövõre. Este ünnepeljen egy kicsit, amúgy pedig, élvezze ezt a szép napot, kedves Nyilas!

Bak (December 22. – Január 20.)

Te azzal töröd össze mások szívét, hogy egyszerűen képtelen vagy alkalmazkodni az olyan körülményekhez, amelyek nem terv szerint történnek. Szeretsz mindent előre megtervezni, és általában ragaszkodsz is ahhoz a szigorú időbeosztáshoz, amit megszabtál magadnak. Egy percig sem hezitálnál kidobni valakit az életedből, ha az képtelen lépést tartani veled. Könnyedén összetöröd a szívét annak, aki nem képes betartani a határidőket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma megnövekedhet önön a nyomás, ami, ugyan szakilag kifejezetten ösztönzõ lehet, de az emberi kapcsolatok szempontjából, meglehetõs hátránnyal bírhat, ugyanis, most, talán csak véletlenül, de nagyon megbánthat valakit egy ingerült pillanatban. Ha pedig így történne, kedves Bak, legyen derekas és ne legyen féleszeg bocsánatot kérni, hisz mindenki hibázhat!

Íme a 3 legérzékenyebb csillagjegy! Ők egész életükben hajlamosabbak a betegségekre

Vízöntő (Január 21. – Február 18.)

Nagyon okos vagy, és ezt mindenki tudja rólad. Mindig valamiféle intellektuális stimulációt vársz az emberektől. Képtelen vagy olyan buta emberek közelében lenni, akik csak a semmiről tudnak fecsegni. Úgy töröd össze a partnereid szívét, hogy a magas intellektusod miatt alacsonyabb rendűnek érzik magukat, és tudják, hogy sosem lesznek képesek lépést tartani veled.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, részt vehet egy csapatmunkában, ami igencsak felvillanyozhatja, s további, pozitív gondolatok egész sorát indíthatja el a fejében. Talán örömét leli abban, amit csinál, esetleg jó a társaság, vagy éppen, úgy érzi, végre van értelme annak, amivel foglalatoskodik, munkája pedig nem csak jövedelmezõnek, de hasznosnak is bizonyul. Akárhogy is, ha valóban tetszik ez az új érzés, érdemes lenne ezentúl gyakrabban törekedni arra, hogy újra átéljen hasonló örömöket!

Halak (Február 19. – Március 20.)

Azoknak töröd össze a szívét, akikről úgy érzed, hogy nem értik vagy nem értékelik a művészi és intellektuális képességeid nagyszerűségét. Sok szempontból nagyon különleges ember vagy. Tehetséges és jól képzett művész vagy, akinek rengeteg jó ötlete van. Ha egy olyan emberrel találod kapcsolatban magad, aki nem értékeli ezeket az ötleteket, akkor annak hamar képes vagy összetörni a szívét.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma ékesen bebizonyosodhat, mennyire is kedveli a jó társaságot, ugyanis, ma pont egy ilyenbe csöppenhet, kedves Halak, ahol szinte kötelezõ lesz a jókedv és a vidámság! Élvezze egy kicsit a helyzetet, hiszen, nem túl gyakori, hogy az ember annyira megtalálja a hangot valakikkel, amennyire ma önnek sikerül. Jó szórakozást!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: