Rák

Ha Rák vagy, empátiádra, érzékenységedre és emberszeretetedre alapozhatsz. Nagyon szereted kényeztetni az embereket, például a gyomrukon át hódítod meg őket. Érdemes ezért kipróbálnod magadat szakácsként vagy cukrászként. Első osztályú ételeiddel első falatra sikert aratsz majd. Nagyon jó tanácsadó és segítő vagy, szociális, esetleg egészségügyi területen is szép eredményeket érhetsz el.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai napon, különösen vigyázzon éles nyelvével, kedves Rák, ugyanis minden szava igen erõteljes hatást válthat ki másokból. Amennyiben meg akarja õrizni a környezetében a békét és a nyugalmat, úgy a legteljesebb mértékben tegye félre a másokkal kapcsolatos problémáit, kritikus szemléletét, s hagyja inkább máskorra azok megfogalmazását, kifejtését.

Oroszlán

Ha Oroszlán vagy, bármely területen képes vagy kamatoztatni egyedülálló kreativitásodat. Ha kedved támad, lakást festesz, ruhát varrsz, kollázst készítesz a nyaraláson készült fotókból, vagy "összeütsz" egy háromfogásos ebédet. Tervezel és cselekszel, egyik sem esik nehezedre. Határozott, sőt, megingathatatlan vagy. Nem félsz attól, hogy ismeretlen emberek tömege előtt előadást vagy beszámolót tarts, téged sosem gyötör lámpaláz. Ne bízd el magadat, született sztár vagy, de vezető beosztásban is prímán megállod a helyedet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Ne adja fel, kedves Oroszlán, ha valami nagyobb problémával kerül szembe ma! Igyekezzen többféle perspektívából is szemlélni a dolgot, s addig-addig próbálkozni a megoldásával, amíg meg nem leli azt. Ha sikerre jár (s miért ne tenné), akkor kitüntetésre, s erkölcsi, talán anyagi elismerésre is, így biztosan megéri majd a fáradozást!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-20 - Lehet egy szilárd elképzelése a szerelmi életének jövõjével kapcsolatban

Szűz

Ha Szűz vagy, akkor rend- és rendszerszereteted tehet neked nagy szolgálatot álmaid állásának megtalálásában - nemcsak az otthonod tisztán tartásában és az ügyeid intézésében nagy segítség. Alapos vagy, nem veszel el a részletekben, szinte alig vétesz hibát - az egészségügy, a pénzügy remek szakterület neked, de vállalkozóként is sikeres lehetsz. Menedzserként sem vallhatsz szégyent, hiszen nincs olyan probléma, amire ne találnál megoldást. Kitartóan, újra és újra átrágsz mindent, amíg ki nem pattan az isteni szikra a fejedből. A spontaneitást vagy fantáziát igénylő szakmák azonban teljesen távol állnak tőled, két lábbal állsz a földön.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai nap, meglehetõsen korán kezdõdhet az ön számára, kedves Szûz, s minden bizonnyal nem is lesz túl egyszerû, azonban, ha sikerül letudnia ma aktuális feladatainak az oroszlán részét, akkor bizony nem kis elismerésre számíthat majd. Arra azért mindenképpen ügyeljen, hogy nehogy túlhajszolja magát, mert annak most könnyen az egészsége láthatja kárát!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: