Mérleg

Ha Mérleg vagy, olyan diplomáciai érzékkel dicsekedhetsz, mint senki más. És néha dicsekszel is. Mindig el tudod simítani a nézeteltéréseket, résztvevőként és kívülállóként is. Gondolkodtál már a szociális vagy jogi pályán? De remek tanácsadó vagy terapeuta is lehetsz. A diplomácián kívül az esztétika és a művészetek iránt vagy különösen fogékony, alkotóként és kritikusként is megállod a helyedet. Szépérzékedet a divatszakmában is kamatoztathatod. A trendszakmákban, például stylistként, divattervezőként, sminkesként vagy fodrászként lehetsz sikeres, de a lakberendezés sem áll távol tőled.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai nap, számos alkalma nyílhat arra, kedves Mérleg, hogy építse, fejlessze szakmai, üzleti kapcsolatait, amelyeket, ha rendre sikerül is kihasználnia, még akár egy komolyabb elõrelépés, vagy nagy üzlet is nyélbe ütõdhet ma! Ehhez legyen nagy nyitott és közvetlen, s próbálja meg minél több részletbe a beavatni partnereit, az sokat segíthet!

Skorpió

Ha Skorpió vagy, sokat köszönhetsz a határozott fellépésednek. De a legszimpatikusabb tulajdonságod, a lelkesedésed is jó szolgálatot tehet: ha valami érdekel, akkor csupa tűz és izzás leszel, majd cselekszel is, hogy elérd a célodat. Mindent megteszel, hogy megvalósítsd a terveidet, akár erődön felül is. Tökéletességre törekszel és maximalista vagy, szeretsz tabukat döntögetni. Ráadásul nagyon flexibilis is vagy, nálad könnyebben és gyorsabban senki sem alkalmazkodik a változásokhoz. Nem vagy született vezéregyéniség, de alkalmazottként vagy középvezetőként kiemelkedhetsz. Szuper tulajdonságaiddal és képességeiddel bármilyen szakmában sikeres lehetsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Meglehet, kedves Skorpió, hogy ma egy igen fontos döntést kell majd meghoznia, így semmiképpen se kapkodjon, vagy hagyja mások által befolyásolni magát, hanem gondolja át alaposan az összes lehetséges következményt és végkimenetelt, s csakis ezt követõen határozza el magát! Amennyiben lehetséges, az estét mindenképpen töltse a barátaival!

Erre az 5 csillagjegyre élete legjobb nyara vár - A tiéd köztük van?

Nyilas

Ha Nyilas vagy, hihetetlen optimizmusod segít megtalálni az utat a karrierhegy csúcsára. Mindenben meglátod a jót, ha egy fél pohár víz van az asztalodon, az neked nem félig üres, hanem félig tele van.  Akkor sem aggódsz, ha nem mennek jól a dolgaid, hanem a megoldást keresed, hogy kikeveredj a slamasztikából. A munkahelyeden te vagy a főnökeid és a kollégáid kedvence. Te pedig ezt azzal hálálod meg, hogy motiválod a munkatársaidat, mindig tudod, hogy mit kell mondanod vagy csinálnod ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki a többiekből. Toleráns vagy, igazságérzeted pedig kivételesen fejlett, született vezető vagy, bármely területen, ahol a te képességeidre van szükség.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Nyilas! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: