Oroszlán

-szerelemben, romantikus pillanatokban gazdag nyarad lesz. Úgy érezheted, hogy az élet számodra csodálatos, a legszerencsésebb ember vagy a Földön, hiszen szeretsz, és szeretve vagy. Élvezd a nyarat, és ha lehet, ne hozz komoly döntéseket. Az egyedülálló Oroszlánok legyenek nyitottak, hiszen nagy lehetőségek várnak rájuk ezen a nyáron.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Ne adja fel, kedves Oroszlán, ha valami nagyobb problémával kerül szembe ma! Igyekezzen többféle perspektívából is szemlélni a dolgot, s addig-addig próbálkozni a megoldásával, amíg meg nem leli azt. Ha sikerre jár (s miért ne tenné), akkor kitüntetésre, s erkölcsi, talán anyagi elismerésre is, így biztosan megéri majd a fáradozást!

Szűz

-ezen a nyáron lehet olyan dolgok derülnek ki, melynek hatására minden megváltozhat a párkapcsolatodban. Gondold jó át a dolgokat még mielőtt hirtelen döntéseket hoznál. Az egyedülálló Szüzek nem tesznek túl sok erőfeszítést azért, hogy párt találjanak, de nekik így is bejön az élet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai nap, meglehetõsen korán kezdõdhet az ön számára, kedves Szûz, s minden bizonnyal nem is lesz túl egyszerû, azonban, ha sikerül letudnia ma aktuális feladatainak az oroszlán részét, akkor bizony nem kis elismerésre számíthat majd. Arra azért mindenképpen ügyeljen, hogy nehogy túlhajszolja magát, mert annak most könnyen az egészsége láthatja kárát!

Márciusban ezek lesznek a legszerencsésebb csillagjegyek a pénzügyek terén

Mérleg

-sokat kell dolgoznod a kapcsolatodon, hogy fent tudd tartani az egyensúlyt, és megőrizd a lángot. Itt az ideje nekifognod. Az egyedülálló Mérlegek jobb, ha elfelejtik a kalandokat, titkos viszonyokat, mert könnyen lebukhatnak. Fektessenek nagyobb energiát inkább a saját belső világuk ápolására.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai nap, számos alkalma nyílhat arra, kedves Mérleg, hogy építse, fejlessze szakmai, üzleti kapcsolatait, amelyeket, ha rendre sikerül is kihasználnia, még akár egy komolyabb elõrelépés, vagy nagy üzlet is nyélbe ütõdhet ma! Ehhez legyen nagy nyitott és közvetlen, s próbálja meg minél több részletbe a beavatni partnereit, az sokat segíthet!

Skorpió

-légy barátságos, és nyitott, beszélgessetek sokat a partnereddel, így minden eddig felmerülő problémát könnyen rendezhettek. Menjetek kirándulni, kapcsolódjatok ki, töltődjetek fel pozitív energiákkal.
Az egyedülálló Skorpiók most mindent megtesznek azért, hogy felkutassák a nagy Ő-t.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Meglehet, kedves Skorpió, hogy ma egy igen fontos döntést kell majd meghoznia, így semmiképpen se kapkodjon, vagy hagyja mások által befolyásolni magát, hanem gondolja át alaposan az összes lehetséges következményt és végkimenetelt, s csakis ezt követõen határozza el magát! Amennyiben lehetséges, az estét mindenképpen töltse a barátaival!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: