Nyilas

-komolyabb döntések időszaka következik. Elszámolás, felelősség, érett gondolatok fogják jellemezni a nyarad. Próbálj józanul gondolkozni, és igyekezz érett döntéseket hozni. Az egyedülállók egy utazás keretén belül megismerkedhetnek valakivel, aki komoly hatással lesz a jövőjükre.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Nyilas! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

Bak

-itt az ideje, hogy új energiákat vigyél bele a kapcsolatodba. Élesszétek újra a tüzet, és ebben érdemes a partnered segítségét is kérned. Az egyedülállók jobb, ha élvezik a nyarat, és feltöltődnek, hiszen ősszel komolyabb változások várhatnak rájuk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítõkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

Ezekkel a csillagjegyekkel izgalmas randira számíthatsz

Vízöntő

-kisebb konfliktusokra számíthatsz a kapcsolatodban, ezért jogosan vágysz a nyáron egy kis magányra. Tisztázd magadban, hogy mit is szeretnél. Az egyedülállókra nagy változások várnak, komoly döntések elé kerülhetnek, még az is lehet, hogy összeköltöznek valakivel.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Vízöntõ! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

Halak

-varázslatos nyár vár rád, minden tökéletes lesz, hiszen a szerelmeddel teljesen egy hullámhosszon lesztek. Az is lehet, hogy egy házassági ajánlat leselkedik rá.
Az egyedülálló Halakra romantikus, és szenvedélyes pillanatok várnak. Jó, ha mindig nyitott szívvel, és szemmel járnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsõként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Halak!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: