Mindenki tudni szeretné, mit hoznak a forró hónapok. Egy kicsit mindenki lazább ilyenkor, legalábbis kíváncsibb, kezdeményezőbb, mint a dermesztő hónapok alatt.

Kos

Ne hallgassunk azokra, akik szerint a párkapcsolatok, legalábbis a hosszú, tartós párkapcsolatok nem a Kosoknak valók. A jelek arra mutatnak, hogy ugyan a Kosok képesek vadulni, kikacsingatni abból, ami unalmas, de ha megtalálják szívük választottját, ahhoz egy életen át ragaszkodnak. Sőt féltékenyen őrzik kincsüket. Pont a féltékenység lesz az, ami fejtörést okoz majd a nyáron a Kosoknak. De kár féltékenykedni, a végén kiderül, hogy vaklárma az egész.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A Kosok fejében ma felmerülhet egy irányváltás ötlete. Könnyen összefuthatnak egy olyan régi, vagy új ismerõssel, aki hamar rádöbbentheti õket, hogy lehet, sokkal jobban tudnák kamatoztatni tehetségüket, ha valami egészen mással foglalkoznának fõállásban. Az is elképzelhetõ, hogy ez a valami, egy teljesen más terület, mint ahol eddig tevékenykedtek, esetleg pont a hobbijuk, vagy saját, már egy jó ideje tervezett vállalkozásuk. Bármelyik lehetõségrõl is legyen szó, érdemes ezen mai felvetéseken komolyan elgondolkodni, hiszen van abban valami, hogy az ember mindig abban a legjobb, ami valóban érdekli, azaz, amit képes teljes szívvel és lélekkel csinálni.

Csütörtöki Horoszkóp - A csillagok megfelelő pozícióban helyezkednek el az égen....

Bika

A féltékenység a fő motívum a Bikáknál is, nem véletlenül, a Bikák kevésbé nagyvonalúak. De fordulhat a kocka is, jöhet egy olyan szerelem a Bikák életébe, ahol nekik kell bizonygatniuk hűségüket. Ha hosszú ideje tartó kapcsolatról van szó, egy pillanatra akár meg is inoghat a bizalom, de semmi vész, ami (aki) menni akar, menjen, de aki marad, az egy életre fog maradni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A mai napon erõs érzések dúlhatnak a Bikában, olyannyira, hogy ugyanolyan, már-már túlzó vehemenciával lesz képes lereagálni egy háborús fotót, mint egy, a küszöbön bukdácsoló kiscicát. Nem szabad ennyire szélsõségesen érzékenynek lennie, különben a túlzott empátia által teljesen megkeseredhetnek mindennapjai a világ szörnyûségeitõl, s, ne feledje, azzal csak ront a helyzeten, ha szomorúsága által ön is áldozatává, s így részévé válik a rossz dolgoknak. Az efféle impulzusok inkább erõsítsék, s merítsen ihletet és motivációt belõlük, hogy hol és hogyan segíthetne, hogy jobbá, szebbé tegye a világot, legyen szó bármíly apróságról is, amit mindezért tehet. Ön értékes ember és igenis sokat dobhat a latba munkálkodása egy szebb jövõért!

Ikrek

Valaki már közeledik az Ikrek felé. Valaki olyan, aki képes felborítani azt, amit stabilnak hittek, de nem rombolni jön az illető. Csak és kizárólag azért, hogy rámutasson visszás dolgokra, hogy ne legyen több hamisság és maszatolás. Ahogy jött, áll tovább, és csak a feleken múlik, hogy akarják-e tovább egymást, vagy sem. A csillagok szerint igen, de így is lehet túl kínos a szembenézés egymással.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

Rák

Soha ilyen finom, kiegyensúlyozott, derűs hetek nem vártak még a Rákokra, mint most. Csupa szerelem az élet, és ezt nagyon meg is érdemlik. Kivárták ezt a harmóniát, volt ehhez türelmük, mi több, hűségüket is ezer módon bizonyították.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

Egy társadalmi eseményen, vagy baráti összejövetelen, esetleg partin, ma könnyen összehozhatja a sors egy nagyon fontos emberrel, akinek jó kapcsolatai vannak. Ez egy remek lehetõség, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz és kellemes körülmények között egy jót beszélgessenek, megalapozva ezzel jövõbeni kapcsolatukat, legyen az szakmai, baráti, sõt, akár szerelmi! egyenlõre azonban ne szaladjon elõre és ne is siettessen semmit, csak élvezze a pillanatot, s, hogy ekkora szerencse érte.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: