Oroszlán

Miközben mindenki kapkod, siet és ideges, te megtalálod azt a zen állapotot, amire most szükséged van. Lesz, aki megpróbál majd kizökkenteni ebből, de ne engedd neki, őrizd meg a belső békédet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Valakinek a jó, esetleg rossz példájából ma sokat okulhat, s ez késõbb még nagy elõnyt jelenthet másokkal szemben, különösen, hogy a legtöbben csakis a saját kárukon tanulnak. Legyen ön a kivétel, kedves Oroszlán, s máris lépéselõnyre tehet szert a riválisaival szemben, amit, ha sikerül jól ki is használnia, biztosan ön viheti majd el a pálmát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Vannak kapcsolatok, amelyek nem hirtelen kapnak lángra, időre és talán egy kis segítségre is van szükségük, cserébe viszont a lángjuk erős és hosszan tartó lesz. Vedd észre, ha egy ilyenbe botlasz!

Milyen ember voltál előző életedben? A csillagjegyed elárulja

Karrier: Ki kell használnod a kínálkozó lehetőségeket, még akkor is, ha esetleg úgy érzed, hogy kicsit most túl sok az esemény körülötted. Ne feledd, hogy a lehetőséget akkor kell megragadni, amikor jelentkezik.

Szűz

Úgy érzed, mindennel el vagy maradva, elúsznak a lehetőségek, nem sikerül befejezned semmit. Lehet, hogy ez az az évszak, amikor meg kell tanulnod kicsit elengedni a dolgokat, hátradőlni, és elfogadni, hogy nem tarthatsz mindent az irányításod alatt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

A mai nap érdemes lehet leülnie egy szerettével, rokonával beszélgetni egy kicsit, ugyanis most nem csak, hogy jól eshet egy ilyesfajta kikapcsolódás, de nagyon építõ is lehet a kapcsolatukra nézve, ami szintén nem elhanyagolható szempont! Amennyiben idejük engedi, nyújtsák ki nyugodtan az eszmecserét, kedves Szûz, ameddig csak jólesik!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Vedd észre a jeleket, amiket a másik küld feléd. Lehet, hogy mondani szeretne valamit, amihez nincs bátorsága, és a te feladatod, hogy ezt most megfejtsd.

Karrier: Megfogadtad, hogy nem bosszankodsz tovább valamin, de nehezedre esik elengedni a dolgokat. Ha igazán fontos neked, amit csinálsz, akkor ez teljesen természetes.

Sírni vagy nevetni fogsz? Így alakulnak a barátságaid 2019-ben

Mérleg

Meg kell találnod az alkalmat arra, hogy egy kicsit lazíts, mert ez a tél sok új kihívást tartogat majd. Ne akarj mindent egyszerre csinálni, de ne is hagyd, hogy kicsússzon a kezedből az irányítás.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Könnyen elõfordulhat, kedves Mérleg, hogy egy szerettével, családtagjával folytatott beszélgetés elmérgesedik, s hirtelen, sok mindent egymás fejéhez vághatnak a csúnya veszekedés alkalmával, ami miatt aztán persze, a gyötrõ lelkiismeret-furdalás következik. Ha így alakulna a mai nap, legyen ön az okosabb, s nyújtson elsõre békítõ kezet, hisz ilyenkor akár egyetlen szónak is bámulatos gyógyító és békítõ ereje van!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Egy közös cél még közelebb hoz benneteket egymáshoz, és úgy érzed, valódi támogatást kapsz a párodtól. Ez pedig nagyon fontos ahhoz, hogy hosszú távon is működjön a kapcsolatotok.

Karrier: Nem az a típus vagy, aki könnyen feladja, és bár nehezített a terep, most is helyt tudsz állni. Büszke vagy rá, hogy még így is sikerül felülkerekedned a kihívásokon.

Skorpió

Valaki komoly próbatétel elé állít, de ne feledd, nem muszáj felvenned a kesztyűt, ha te nem akarod. Csak olyan kihívásokat vállalj el, amelyek céljáról úgy érzed, hogy megéri értük küzdeni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Ma igencsak dolgos, szorgos napja lehet, s, bár sok mindennek a végére érhet, és sok eredményt elkönyvelhet, ugyanakkor mindez rendkívül ki is fáradhat a nap végére. Bármennyire is megviselje a mai rohanás, arra azért mindenképpen ügyeljen, kedves Skorpió, hogy este ne legyen túl nyûgös, vagy türelmetlen szeretteivel, inkább csak biccentsen, bólintson, s mielõbb térjen nyugovóra, hogy alaposan kialudhassa magát!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Érthető, ha válaszokat szeretnél, de ehhez előbb fel kell tenned a kérdéseidet. Az új év új lehetőségeket teremt, most tökéletes az alkalom arra, hogy tiszta lappal kezdjetek.

Karrier: Ne stresszeld magad fölöslegesen olyan dolgokon, amikre valójában nincsen ráhatásod. Tudd, hogy mi a te feladatod, és azzal törődj, hogy abban ne találjon senki kivetnivalót.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: