A mai nap egy nagyon különleges nap a csillagok állása szerint, ugyanis hatalmas energiákat indít útnak. Ha egyedülálló vagy, akkor a nagy ő-vel akár már a következő hónapban találkozhatsz. Úgy fogod érezni, mintha felhőkön járnál. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel lehet, hogy új otthont vásároltok vagy bővítitek az élettereteket. Szeretni fogtok együtt lenni otthon.

Kos

A segítség ott lesz, ha szükséged van rá, de ha hallgatsz a belső hangodra, akkor erről el is feledkezhetsz. Tanulj meg bízni a megérzéseidben, hiszen azok onnan jönnek, ahol sem idő, sem tér nem létezik és mindenre megvan a tökéletes válasz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Egy ismerõs illat, vagy egy hangulatos életkép régi emlékeket idézhet elõ önben, kedves Kos. Gondolatai egész nap elkalandozhatnak ezen a régi pillanaton, olyannyira, hogy egyenesen nehezére esik vissza-vissza térni a valóságba. A legjobb, amit tehet, hogy gyorsan elintézi kötelezõ tennivalóit, majd elõkeres néhány régi fotót és beletemetkezik képzeletébe.

Bika

Úgy érezheted, hogy bármit csinálsz is a mai napon, azzal csak parancsot hajtasz végre. Ha még így is van, neked is megvan a lehetőséged kinyilvánítani a véleményedet. Csak egy kicsit hangosabban kell beszélned, mint általában.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma fontos dolga adódhat, melynek intézése során nem árt, ha nagyon figyel, kedves Bika. Nézze meg kétszer is, hogy helyesek-e a számításai, vagy rányomott-e a mentés gombra, mert egy apró figyelmetlenségbõl akár nagy gondja is adódhat. Valakivel környezetében nézeteltérésbe ütközhet. Ne hagyja, hogy indulatai eluralkodjanak józan eszén, inkább kérje ki egy harmadik fél véleményét is, ha lehetséges.

Heti szerelmi horoszkóp (november 25 - december 1.)  -  Energikus lesz ez a hét, lesz részed izgalomban, szenvedélyben....

Ikrek

Egyes szokások és berögződések már túltettek a haszontalanságukon, szóval ideje volna dobni őket és lecserélni valami jobbra. Emiatt némileg könyörtelennek kell lenned magaddal. Szabadulj meg mindentől, ami már nem szolgál téged.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Ikrek, bár nagyon jó, ha az embernek vannak barátai, azonban csak mert valaki a barátja, még nem kell egyetérteni minden gondolatával. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha automatikusan ösztönzi kedves ismerõsét, bármilyen ötlettel rukkoljon is elõ. Hosszú távon sokszor sokkal jobb, ha õszinte, akár kritikus is vele szemben, így segítve elõrelátását.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: