Számos érezhető változást hoz ez a hét a csillagjegyek életébe. Már kedden érezhető lesz a változás előszele. S vajon hogyan érint mindez téged? A napi horoszkópban megtalálod a választ.        

Kos

Napok óta a zsigereidben érzed, hogy történni fog valami. Siettetnéd a változásokat, előre szeretnéd tudni, mi mindenre számíthatsz. Egyrészt valóban fontos égi események történnek a héten, másrészt a változásokat nem siettetheted. Minden úgyis a maga idejében történik. És ez az, amit kedden mindenképpen el kellene fogadnod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-11)

Meglehet, hogy a mai napon rengeteg jó ötlete támad a jövõre nézve. Mivel a kreatív gondolatok mindig is az erõségei voltak, hagyja szabadon szárnyalni elméjét. Alkalmasint érdemes lenne ugyanakkor másokkal is megosztani újdonsült ötleteit, ám arra azért mindenképpen érdemes ügyelnie, hogy mindezt olyas valakivel tegye, aki érdemi partner lehet a megvalósításukban is, különben könnyen az ördögé lehet ez a nap.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Számodra nyugalmasan indul a hét. Sőt, talán még ma is a hétvége érzelmes pillanataira gondolsz. Nem baj, ha megőrzöd a szívedben az élményeket, de azért az ábrándozás, a nosztalgiázás ne menjen a munka rovására. Kedden nem lesz könnyű a feladatokra koncentrálni, de azért legalább törekedj rá egy kicsit.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-11)

Az éjszaka meglehet, hogy kissé nyugtalanul telt, esetleg furcsa álmok gyötörték, mely kipihenetlen állapottól kissé kedvetlen és motiválatlan lehet. Érdemes azonban, dacolva kimerültségével, összeszednie magát, kedves Bika, mert a nap tele lehet lehetõségekkel, melyeket érdemes lenne megragadnia és kihozni belõlük a legjobbat. Kezdésnek masszírozza meg egy kis langyos vízzel az arcát alaposan, majd, még mielõtt tevékenykedni kezdene, reggelizzen bõséggel, valami nagyon finomat, s meglátja, egy-kettõre magához tér majd!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek sikeres februárra számíthatnak

Ikrek

Ne lepődj meg, ha ma eltűnik a telefonod, lefagy a számítógéped, félreért valamelyik kollégád, netán a párod. Ez még mindig a retrográd Merkúr hatása. Szerencsére nem tart már sokáig, csak két napot kell még kibírnod, és újra fellélegezhetsz. Hamarosan újra visszatér a jó hangulatod is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-11)

Ma kissé ingadozhat hangulata, s ebben az is nagy szerepet játszhat, hogy most inkább szerettei körében, vagy éppen kedvese társaságában töltené idejét, mint sem ott, ahol lenni kényszerül. Mindebbõl fakadóan, a másokkal való kommunikációja is feszült lehet, s olyan dolgokat is személyes sértésnek vehet, amit nem annak szántak. Az egyetlen megoldás: igyekezzen mielõbb újra azokkal lenni, akikkel szeretne, s meglátja, újra az a kedves önmaga lesz, aki valójában mindig is volt! Addig is vegyen erõt magán, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: