Számos érezhető változást hoz ez a hét a csillagjegyek életébe. Már kedden érezhető lesz a változás előszele. S vajon hogyan érint mindez téged? A napi horoszkópban megtalálod a választ.        

Kos

Napok óta a zsigereidben érzed, hogy történni fog valami. Siettetnéd a változásokat, előre szeretnéd tudni, mi mindenre számíthatsz. Egyrészt valóban fontos égi események történnek a héten, másrészt a változásokat nem siettetheted. Minden úgyis a maga idejében történik. És ez az, amit kedden mindenképpen el kellene fogadnod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Valószínûleg, ma valamiféle váratlan dolog történhet. Ha ez esetleg egy pénzügyi lehetõség, vagy üzleti ajánlat, ne kapkodjon a válasszal, kedves Kos, mert meglehet, többet lehet kihozni a dologba, mint amennyi elsõre látszik, ehhez azonban már az elejétõl fogva szükséges lehet kicsit másképpen csinálni valamit, mint mások!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Számodra nyugalmasan indul a hét. Sőt, talán még ma is a hétvége érzelmes pillanataira gondolsz. Nem baj, ha megőrzöd a szívedben az élményeket, de azért az ábrándozás, a nosztalgiázás ne menjen a munka rovására. Kedden nem lesz könnyű a feladatokra koncentrálni, de azért legalább törekedj rá egy kicsit.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

A mai napon, kissé eluralkodhat ön körül a káosz és a zûrzavar, ami ráadásul jórészt nem is önnön hibájából, hanem mások ballépéseibõl alakul ki majd, így ellene sem sokat tehet. Hagyja kicsit szabadon folyni maga körül az eseményeket, s szorítkozzon csakis a saját dolgainak rendbetételére, akkor hamarabb sikerülhet kilábalnia a krízisbõl, mint a többieknek.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-10-29

Ikrek

Ne lepődj meg, ha ma eltűnik a telefonod, lefagy a számítógéped, félreért valamelyik kollégád, netán a párod. Ez még mindig a retrográd Merkúr hatása. Szerencsére nem tart már sokáig, csak két napot kell még kibírnod, és újra fellélegezhetsz. Hamarosan újra visszatér a jó hangulatod is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Meglehet, hogy valamivel kapcsolatban aggódik a munkáját illetõen, ám higgye el, felesleges, kedves Ikrek, nincsen semmi baj. Sõt! Most inkább egy pozitív fordulatra a legnagyobb az esély, mintsem más egyébre, ehhez azonban tartsa nyitva jól a szemét, s jelentkezzen elsõként az új kihívások leküzdésére!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: