Bak

Ma készülj arra, hogy rajtad kívülálló okok miatt el kell halasztanod egy programodat, vagy éppen várnod kell olyasmire is, amire amúgy nem voltál felkészülve. Felkészülhetsz viszont az üresjáratokra egy jó könyvvel, vagy magazinnal. Ne teljen el céltalanul az idő addig sem!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Bak, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Vízöntő

Vannak az elképzelések, a tervek és van a kőkemény rögvalóság. Ma te is láthatod, hogy a dolgok a valóságban néha egészen másképpen festenek, mint ahogy azt az álmainkban elképzeltük. És sajnos ez igaz az emberekre is. Ma előfordulhat, hogy valamiről, vagy valakiről lehull a lepel és meglátod, mi, vagy ki van alatta valójában.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Halak

Az általában te nagyon nem szereted, ha valaki késik és nem a megbeszélt időben ér oda, ahová ígéri. Ma úgy eshet, hogy akasztják a hóhért, mert bizony te is kerülhetsz olyan helyzetbe, amelyben sem odaérni, elvégezni nem tudsz időben és még üzenetet sem leszel képes hagyni. Hiába, ami el tud romlani, az néha el is romlik! 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Halak, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: