Mérleg

Eléggé zavarosnak ígérkezik ez a nap, hiszen a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás hatására elgondolkozol rajta, vajon kiben bízhatsz meg. Inkább hagyd figyelmen kívül, amit mások mondanak és hallgass az eszedre.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Mérleg, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Skorpió

Próbálj meg az elkövetkező 48 órában nem hozni felelősségteljes döntést, mert később még megbánhatod, és azt kívánod, bárcsak visszavonhatnád. Mindamellett ne hagyd, hogy az érzelmek domináljanak a tetteidben.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Skorpió, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Szerencse vár erre a 4 jegyre! Felfordul az életük: szerelem, pénz, karrier mind nekik kedvez...

Nyilas

A te véleményed legalább annyira érvényes, mint bárki másé és fejezd is ki, amikor csak helyesnek tartod, kivéve ma. Vannak azok a pillanatok, amikor jobb, ha megtartjuk magunknak a gondolatainkat másokról és ez pont egy olyan nap lesz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Nyilas, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: