Mérleg

Megpróbálsz piszkálni valakit, vagy megfúrni a véleményét, különösen, ha az nagy hatással van rád. Talán azt érzed, hogy sehová nem haladsz vele, de tudd, hogy ezzel kezded lebontani a falait és egy új kezdet lehetőségével találod szemben magad.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Mérleg, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Skorpió

Egy személyes ügy most kiemelt fontosságú számodra. Lehet, hogy mindaddig rosszul fogod érezni magad, amíg nem látod az ügy megoldását. Talán jó lenne, ha hagynád, hogy más is segítsen neked benne.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Skorpió, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Nyilas

Emeld fel a telefont és kérj segítséget. Nem halogathatod tovább a dolgot. Kérd meg a szeretteidet vagy egy közeli munkatársadat, hogy támogasson téged a célodban. Meg fogod kapni azt a segítséget, amire szükséged van.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Nyilas, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: