Mérleg

Abbéli vágyad, hogy mindenkit boldoggá tégy diplomatikusságoddal, második helyre fog szorulni, mivel nagyobb szükségét érzed annak, hogy megmondd az igazat olyanoknak, akik nem értik, miért becsmérlik őket annyian.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Skorpió

A tények téged igazolnak és nem vagy az a típus, aki azért tagadná meg őket, hogy másoknak kedvezzen, szóval igen, akadhat némi összetűzés ma. De semmi baj, ideje már, hogy tisztázódjanak a dolgok.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Skorpió, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Szombati Horoszkóp - Lehet, hogy más elképzelései vannak a jövő kapcsán, mint...

Nyilas

Fontos, hogy őszintén kommunikálj a szeretteiddel, mert ha kihagysz valamit vagy próbálod elmaszkírozni az információkat, biztos lehetsz benne, hogy ki fog derülni és a következmények, hogy mit ne mondjunk, nyugtalanítóak lesznek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Itt lehet az ideje annak, kedves Nyilas, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: