Rák

A környezeted szokatlanul méreget téged. Úgy érezheted, hogy valaki nagyon furcsán viselkedik. Tégy egy lépést hátra és próbáld megérteni, hogy miért cselekszik így ez a személy. Kezdeményezz egy beszélgetést és légy hajlandó más szemszögből nézni a dolgokat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Ma valaki, talán egy rokona, tanácsért fordulhat önhöz, kedves Rák, de az is lehet, hogy ön látja meg, hogy szüksége lehet ilyesmire. Tegyen meg mindent, hogy egy jó térképet tudjon adni a kezébe, ha már nem mehet helyette végig az úton! Óriásit segíthet vele!

Oroszlán

Értsd meg, hogy  mi motiválhatja egy társadat. Nem gyakran szoktál vele hosszú beszélgetéseket folytatni, de valami váratlanul arra fog ösztönözni, hogy kommunikálj vele. Próbáld meg a helyébe képzelni magad. Hagyd, hogy néha mások irányítsanak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Az Oroszlán ma meglehetõs érzékenységet mutat a nála kevésbé eredményes emberek iránt, akiknek segítésében ma igencsak örömét lelheti. A nagylelkûsége hamar fel fog tûnni a többieknek is, ami által ma számos elismerésre, kedves szóra számíthat. Furcsa mód (jogosan) úgy érezheti, hogy önnek pedig mintha éppen pont ez hiányzott volna mostanában, így eme különös szimbiózisban kiváltképp örömét leli. Jól is van ez így, hiszen legyen valaki bármily erõs is, nem jó mindig mindent önös érdekbõl és egyedül csinálni, hiszen érzõ, társas lények vagyunk, akik már sok mindent köszönhettek a fejlõdésük során az empátiának!

Ezt a horoszkópot még nem ismered! Tudd meg, milyen ember vagy az ősi japán asztrológia szerint!

Szűz

A kreativitásod nem mindig áll a pártodon. Egy brainstorming-on veszel részt. Ne habozz megosztani mindazt, ami a fejedben van. Az a személy, akivel közös pénzügyi érdekeltségetek van, nagy meglepetést fog okozni. Kezdeményezz beszélgetést.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A reggel egy kissé kaotikusan indulhat, kedves Szûz, ám délutánra már egész jól ritmusba jöhet, olyannyira, hogy estére már oly energikus lesz, hogy az még a környezetét is meglepi! Pörögjön, alkosson, beszélgessen, vagy bulizzon, ami csak jól esik, mindegy, csak jól érezze magát, mialatt levezeti a fölös energiáit, ezzel most hihetetlenül sokat regenerálódhat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: