Mérleg

A képességed, hogy máshogyan állj a dolgokhoz, segíteni fog abban, hogy megértsd, mi történik közted és egy barátod között. Vizsgáld felül a gondolkodásodat és elmélkedj rajta, hogy mi lehet vele. Ha ezt megteszed, minden könnyebb lesz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Mérlegnek ma, természetesen a lehetõségeihez mérten, érdemes minél inkább kerülnie a tömeget, s inkább otthonában tevékenykednie. A túl népes társaság ma frusztrálólag hathat rá, viszont, ha ad egy kis szabadságot magának, hogy egyedül kapcsolódjon ki, sétáljon, fusson egyet, zenét hallgasson s közben fõzögessen, vagy rendezgesse környezetét, az nagyon megnyugtathatja, regenerálhatja idegeit. Ahogy aztán egyre inkább érzi az átmeneti magány jótékony hatásait, szép lassan ráébred, hogy bizony, néha mennyire nagyon is jót tud tenni mindenkinek, ha magára hagyják egy kicsit, különösen, eme felgyorsult világban.

Skorpió

A koncentrációs képességedbe bezavarhat valaki. Próbálj meg sétálni egyet, hogy kitisztulhasson az elméd. Légy tisztában a pénzügyi helyzeteddel. Érzed az anyagi korlátaidat és érett módon reagálsz rá.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Skorpió a mai nap folyamán rejtett, különleges képességeirõl tesz tanúbizonyságot. A felmerülõ teendõket olyan játszi könnyedséggel lesz képes hatékonyan megoldani, hogy még maga is meglepõdhet. A hatást ráadásul fokozza, ha jókedvûen és vidáman áll dolgaihoz, ezzel is elõkészítve a terepet szárnyaló kreativitásának. Természetes eredményessége másoknak is feltûnhet, akik, bár nem tudják tartani önnel a tempót, mindenesetre igyekeznek majd erõt meríteni példamutató helytállásából. Csak így tovább!

Ezt mondja rólad és a sorsodról az ősi cigány horoszkópod!

Nyilas

A komoly viselkedésed távolságot teremthet közted és egy fontos ember között az életedben. Több időt kellene szánnod a relaxálásra. Haladj előre és kezelj közvetlenül egy személyes problémát. A gondoskodó természeted meg fog örvendeztetni egy gyermeket vagy egy új barátot.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Nyilas ma kedves, gondoskodó, társadalmilag és szociálisan is érzékeny természetérõl tesz tanúbizonyságot. Rendkívül segítõkészen és áldozatosan tevékenykedik a nap folyamán kollégáival karöltve, akik szinte már-már csodálattal szemlélik lelkesedését a jó ügy érdekében. Ha ma nem is sikerül megmentenie a világot, tény, hogy azért egy-két benne lévõ embernek igencsak megszépítheti a napot, amiért õk hálásak is lesznek önzetlen munkálkodásáért. ha valóban így tesz, ma igazán büszke lehet magára, s amellett sokat is okulhat és fejlõdhet mások hibáinak tanulságaiból!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: