Ha ma van a születésnapod: Kevés dolog van, amit ne tudnál elérni a következő 12 hónapban, szóval érdemes pontosan eldöntened, hogy mi legyen az és tenni érte. Tedd magasra a lécet és érd el akár a csillagokat is. Ha egyedülálló vagy, akkor most kapható leszel bármilyen kalandra. Légy óvatos, nehogy olyasvalakibe gabalyodj bele, aki érzelmileg elérhetetlen. Ha párkapcsolatban élsz, igazán élvezetes perceket fogsz eltölteni kedveseddel. Engedd meg neki, hogy még jobban megnyíljon előtted.

Kos

Érős késztetést fogsz érezni arra, hogy bepakold a táskádat és elindulj valahová. A lényeg az utazás, nem az úti cél. Ne is gondolkodj rajta túl sokat, egyszerűen vágj bele. A spontaneitást most megfűszerezi egy kicsit az életedet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Az anyagi szférádban jelentkező kozmikus aktivitás arra hívja fel a figyelmedet, hogy sokkal inkább a gyűjtögetésre kellene koncentrálnod és nem egyik napról a másikra élni. Kérdezd meg magadtól, hogy hogyan tudnád egy kicsit bővíteni a bevételedet, majd kezdj el cselekedni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-20 -

Ikrek

A bolygók azt sugallják, hogy a szeretteid és a barátaid a kelleténél jobban bele akarnak szólni a kapcsolataidba. Ahelyett, hogy dühbe gurulnál emiatt és elutasítanád, miért ne hallgatnád meg a javaslataikat. Akár jók is lehetnek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: