Karácsony második napjában még javában ég mindenkiben az ünnepi láz, azonban néhány csillagjegynek nincs túl jó hírünk, a mai nap ugyanis hozhat kisebb-nagyobb érzelmi zűrzavarokat.

Kos

A pénzkérdés némileg foglalkoztatni fog, mivel ráeszmélsz, hogy ez a karácsony sokkal zsebe nyúlósabb lett, mint amire számítottál, és amit lényegében terveztél. Ez az év egy jó lecke lesz arra, hogy jövőre okosabban csináld és csak a valóban fontos dolgokat dobáld a kosaradba.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

A mai nap reggelén, kissé fáradtan, elnyûtten ébredhet, kedves Kos, ami alacsony energiaszintjének, esetleg annak is köszönhetõ, hogy talán mostanában nyugtalanabbul alszik, mint általában. Igyekezzen egy forró zuhannyal, s egy jó kávéval, vagy teával indítani a napot, valamint gondoljon pozitív dolgokra, akkor könnyebben túljuthat majd a ma önre váró megpróbáltatásokon.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Egyfajta kötelességet érzel azok iránt, akik a segítségedre számítanak és ez az érzés az elkövetkező napokban sem hagy majd nyugodni. Tegyél eleget a kérésnek, de vigyázz, nehogy valaki visszaéljen a jóindulatoddal, még akkor sem, ha a szeretet ünnepére hivatkozik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma meglehetõsen sok, eddig nyitott kérdés végére kerülhet pont, ugyanakkor, ez kompromisszumos megoldások keresését teszi szükségessé. Inkább ma egy veréb, mint holnap egy túzok! Mindemellett, ne jöjjön zavarba, ha elnézést kell kérnie valamiért...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp augusztus 19-től: Érdekes, alkalmanként furcsa eseményeket jeleznek az égiek, azaz bármi megtörténhet...

Ikrek

A kozmikus összkép arra ösztönöz, hogy légy egy kicsit aktívabb és készülj előre a szilveszterre. Lehet, hogy te legszívesebben hátradőlnél, és semmivel nem foglalkoznál, hanem hagynád, hogy mások serénykedjenek helyetted. Egy baj van csupán, hogy a többiek is így gondolkodnak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Meglehet, hogy otthonában, családi körében némi konfliktussal kell ma számolnia, mégse vegye annyira a szívére a dolgokat, kedves Ikrek, mert azzal megmérgezheti egész hátralévõ napját. Nem ön a hibás, így ne vegye vállára mások terheit sem. Sõt, ha egy mód van rá, maradjon ki az egészbõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: