Az év utolsó előtti napjához, érkeztünk, amihez a csillagok azt kérik mindenkitől, hogy legyenek ma nagyon óvatosak, bármiről is legyen szó. 

Kos

Olyan emberek fognak szívességet tenni neked, akiket alig ismersz. Elsőre talán gyanakvó leszel, de egy belső hang meg fog győzni róla, hogy a hozzáállásuk valóban őszinte. Kezdd az újévet azzal, hogy új baráti kapcsolatokat építesz ki.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

A mai nap reggelén, kissé fáradtan, elnyûtten ébredhet, kedves Kos, ami alacsony energiaszintjének, esetleg annak is köszönhetõ, hogy talán mostanában nyugtalanabbul alszik, mint általában. Igyekezzen egy forró zuhannyal, s egy jó kávéval, vagy teával indítani a napot, valamint gondoljon pozitív dolgokra, akkor könnyebben túljuthat majd a ma önre váró megpróbáltatásokon.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ez egy olyan újév lesz, amire biztosan emlékezni fogsz. Ha már belekezdtél valamibe, akkor biztos lehetsz benne, hogy az utazás egyszerre lesz kellemes és jövedelmező. Amellett olyan emberekkel fog összehozni a sors, hogy meggyőződsz róla, az élet igazán csodálatos.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma meglehetõsen sok, eddig nyitott kérdés végére kerülhet pont, ugyanakkor, ez kompromisszumos megoldások keresését teszi szükségessé. Inkább ma egy veréb, mint holnap egy túzok! Mindemellett, ne jöjjön zavarba, ha elnézést kell kérnie valamiért...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a kisebb gondokat könnyű megoldani, de...

Ikrek

Azokat az érzéseket, amelyek már évek óta formálódnak benned, ideje volna kiereszteni a világba. Ha vannak köztük negatívak, abból gond lehet, ezért fontos, hogy találj egy módszert, amellyel az ártalmas gondolatokat építőekké változtasd.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Meglehet, hogy otthonában, családi körében némi konfliktussal kell ma számolnia, mégse vegye annyira a szívére a dolgokat, kedves Ikrek, mert azzal megmérgezheti egész hátralévõ napját. Nem ön a hibás, így ne vegye vállára mások terheit sem. Sõt, ha egy mód van rá, maradjon ki az egészbõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: