Ha ma van a születésnapod: Az, amit az elmúlt időszakban hobbi szinten, szenvedéllyel végeztél, az elkövetkező 12 hónapban hivatásoddá válhat. Igazán szerencsés helyzetben találhatod magad, hogy képes vagy a kedvtelésedből megélni. Hozd ki belőle a legtöbbet. Ha egyedülálló vagy, egy igazán egzotikus személy léphet az életedbe. Ne akarj erőszakos lenni vele, légy türelmes és hagyd, hogy ez a kapcsolat a maga tempójában fejlődjön. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel olyan dolognak kötelezitek el magatokat, amely örökre megváltoztatja az életeteket.

Kos

Tehetsz úgy, mintha egy nehéz helyzet az életedben nem létezne, de előbb vagy utóbb szembe kell nézned vele, szóval jobban teszed, ha már most azonnal nekilátsz. Kezdd azzal, hogy őszinte leszel önmagaddal az érzéseidet illetően.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma legyen nagyon óvatos a viccelõdéssel, humorizálással, kedves Kos, különben könnyen visszafelé sülhet el egy jó poén, egy egyszerû félreértés miatt, kellemetlen perceket okozva önnek. Ha esetleg mégis, minden elõvigyázatossága ellenére így alakulna a dolog, azonnal tisztázza a helyzetet, mielõtt az elharapózna!

Bika

Egy probléma, ami már hetek óta zavar téged, mondhatni önmagától meg fog oldódni a megelégedésedre és végre fellélegezhetsz. Ám azok a tényezők, amelyek a problémát kiváltották, nem tűntek el, szóval az ellene tenned kell valamit.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

A mai napon, sokat adhat önnek a közösség, amelyben tevékenykedik, ugyanakkor ön is sokat dobhat a közös kalapba, s ez mindenképpen felvillanyozó lehet. Kooperálva másokkal, kössön ma annyi szövetséget, amennyit csak lehet, kedves Bika, melyek aranyat fognak érni a jövõben!

Keddi Horoszkóp - -Az a mondás, hogy

Ikrek

Igazán tehetséges, jó képességekkel megáldott ember vagy, de nehezedre esik kizárólag egyetlen dologra koncentrálni egyszerre. Döntsd el, hogy mivel akarsz foglalkozni és annak, csakis annak szenteld a figyelmedet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma minél több idõt tölt társaságban, annál jobban fogja magát érezni, míg, ha épp ellenkezõleg alakul a napja, kissé magányosnak és ráadásul, sokkal kevésbé kreatívnak érezheti magát. Ennek megfelelõen, töltsön minél több idõt barátai, szerettei körében, s meglátja, segítségükkel mennyire termékeny és vidám napot zárhat majd, kedves Ikrek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: