Nagyon jól alakul a vasárnap a bolygók és a horoszkóp szerint. Érdemes ma kimozdulni otthonról, sétálni a friss levegőn, jól megmozgatni a testedet a szabadban. 

Kos

Nagyszerű formában érzed magad ezen a vasárnapon. S hogy meg is maradjon egész nap ez a jó hangulat, érdemes lenne mindenféle bevásárlóközpontot messze elkerülni. Nem lenne elég türelmed a sok emberhez, a sorban álláshoz. Találsz még alkalmasabb időpontot ehhez, ma inkább a lelkedet tölts fel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

A mai nap reggelén, kissé fáradtan, elnyûtten ébredhet, kedves Kos, ami alacsony energiaszintjének, esetleg annak is köszönhetõ, hogy talán mostanában nyugtalanabbul alszik, mint általában. Igyekezzen egy forró zuhannyal, s egy jó kávéval, vagy teával indítani a napot, valamint gondoljon pozitív dolgokra, akkor könnyebben túljuthat majd a ma önre váró megpróbáltatásokon.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ez a vasárnap a szerelemre tökéletesen alkalmas lehet. Ma nagy összhangba kerülsz a pároddal. Szinte kitaláljátok egymás gondolatait. Nem is kéne ma másra figyelned, csak rá. Engedjétek meg magatoknak, hogy csakis kettesben tölthessétek a napot. Ha vannak gyerekeitek, bízzátok őket a nagyszülőkre. Megérdemlitek az énidőt…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma meglehetõsen sok, eddig nyitott kérdés végére kerülhet pont, ugyanakkor, ez kompromisszumos megoldások keresését teszi szükségessé. Inkább ma egy veréb, mint holnap egy túzok! Mindemellett, ne jöjjön zavarba, ha elnézést kell kérnie valamiért...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp (október 26-27.) - Ezen a hétvégén felejthetetlen élményben lehet részed!

Ikrek

Vasárnapon is nagyon energikusnak, aktívnak érzed magad. Csináljatok a pároddal közös programot. Mozduljatok ki otthonról, kiránduljatok, vagy sportoljatok kettesben. Eszedbe se jusson ma a munka, vagy az otthoni takarítás, bőven ráérsz még ezekre. Holnap már úgysem lesz sok kedved kimozdulni a meleg lakásból.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Meglehet, hogy otthonában, családi körében némi konfliktussal kell ma számolnia, mégse vegye annyira a szívére a dolgokat, kedves Ikrek, mert azzal megmérgezheti egész hátralévõ napját. Nem ön a hibás, így ne vegye vállára mások terheit sem. Sõt, ha egy mód van rá, maradjon ki az egészbõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: