Nagyon jól alakul a vasárnap a bolygók és a horoszkóp szerint. Érdemes ma kimozdulni otthonról, sétálni a friss levegőn, jól megmozgatni a testedet a szabadban. 

Kos

Nagyszerű formában érzed magad ezen a vasárnapon. S hogy meg is maradjon egész nap ez a jó hangulat, érdemes lenne mindenféle bevásárlóközpontot messze elkerülni. Nem lenne elég türelmed a sok emberhez, a sorban álláshoz. Találsz még alkalmasabb időpontot ehhez, ma inkább a lelkedet tölts fel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Egy ismerõs illat, vagy egy hangulatos életkép régi emlékeket idézhet elõ önben, kedves Kos. Gondolatai egész nap elkalandozhatnak ezen a régi pillanaton, olyannyira, hogy egyenesen nehezére esik vissza-vissza térni a valóságba. A legjobb, amit tehet, hogy gyorsan elintézi kötelezõ tennivalóit, majd elõkeres néhány régi fotót és beletemetkezik képzeletébe.

Bika

Ez a vasárnap a szerelemre tökéletesen alkalmas lehet. Ma nagy összhangba kerülsz a pároddal. Szinte kitaláljátok egymás gondolatait. Nem is kéne ma másra figyelned, csak rá. Engedjétek meg magatoknak, hogy csakis kettesben tölthessétek a napot. Ha vannak gyerekeitek, bízzátok őket a nagyszülőkre. Megérdemlitek az énidőt…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma fontos dolga adódhat, melynek intézése során nem árt, ha nagyon figyel, kedves Bika. Nézze meg kétszer is, hogy helyesek-e a számításai, vagy rányomott-e a mentés gombra, mert egy apró figyelmetlenségbõl akár nagy gondja is adódhat. Valakivel környezetében nézeteltérésbe ütközhet. Ne hagyja, hogy indulatai eluralkodjanak józan eszén, inkább kérje ki egy harmadik fél véleményét is, ha lehetséges.

Napi horoszkóp december 27. péntek – Igazi csodával záródik a karácsony ünnepe!

Ikrek

Vasárnapon is nagyon energikusnak, aktívnak érzed magad. Csináljatok a pároddal közös programot. Mozduljatok ki otthonról, kiránduljatok, vagy sportoljatok kettesben. Eszedbe se jusson ma a munka, vagy az otthoni takarítás, bőven ráérsz még ezekre. Holnap már úgysem lesz sok kedved kimozdulni a meleg lakásból.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Ikrek, bár nagyon jó, ha az embernek vannak barátai, azonban csak mert valaki a barátja, még nem kell egyetérteni minden gondolatával. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha automatikusan ösztönzi kedves ismerõsét, bármilyen ötlettel rukkoljon is elõ. Hosszú távon sokszor sokkal jobb, ha õszinte, akár kritikus is vele szemben, így segítve elõrelátását.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: