MÉRLEG

Földi halandóként Te sem vagy tökéletes, neked is megengedett a hibázás lehetősége! Ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretted volna, rá se ránts, igyekezz kijavítani, de nem kell a kétségbeesett bűntudatba menekülnöd. Tanulj meg megbocsátani ne csak másoknak, hanem önmagadnak is. 

SKORPIÓ

Kígyót melengetsz a kebleden és az a személy, aki a segítőkész arcát mutatja, valójában saját önös érdekeit próbálja érvényesíteni általad. Légy résen, mert lehet, hogy csúnyán kihasznál. Próbálj odafigyelni a jelekre. 

Napi Karmahoroszkóp április 30. – Egy idősebb rokon felrázhatja a nyugalmas állapotokat...

NYILAS

A jövő bármit hozhat, nem érdemes kimatekozni, hisz bárhogyan alakíthatja az élet, úgysem lesz befolyásod felette! Miért görcsölsz állandóan a holnapon? Ma adj hálát azokért a dolgokért, amik fontosak számodra és minden nap megkaphatod őket. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

A mai nap, legyen nagyon körültekintõ, kedves Nyilas, foglalatoskodjon bármivel is, nem csak azért, hogy kiküszöbölje a pontatlanságot, hanem azért is, nehogy egy kisebb, de annál kellemetlenebb baleset érje. Este, miután végzett, onnantól kezdve koncentráljon száz százalékosan a pihenésre, ami mát igencsak ráférhet önre!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: