Bak

Néha úgy alakul, hogy bármennyire is igyekszünk, a környezetünk, úgy érezzük, nem értékel bennünket eléggé. Talán te is jártál már így és megtapasztaltad, mennyire frusztráló tud lenni ez az érzés. Ma viszont éppen ennek az ellenkezője történhet meg. Körülötted ugyanis egyszer csak mindenki rájön, hogy mennyire értékes és tehetséges ember vagy. Ne érjen váratlanul ez a siker! Megérdemled!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Bak, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Vízöntő

Vannak napok, amikor úgy érezzük, hogy tonnás súlyok nehezednek ránk és legszívesebben ki sem kelnénk egész nap az ágyból. Pedig ezt nem tehetjük meg, fel kell kelni, elkezdeni a napot és tenni kell, ami a dolgunk. Ilyenkor a legjobb, amit tehetünk, hogy gondolatban egy közelgő kellemes élményre gondolunk. Neked is van ilyen, kösd ehhez a gondolataidat ma!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Halak

Ma a szíved is gyorsabban ver, mint általában és a madarak is neked énekelnek. A szeretet és a szerelem körülötted mindenhol ott van a levegőben. Halld meg az éneket és fogadd be ezt az érzést! Töltsd fel a lelkedet, merülj el az érzéseidben és raktározz belőle a szomorkásabb napokra is!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Halak, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: