Rák

Lehetséges, hogy könyörtelennek kell lenned egyes személyekkel. Az egyetlen módja, hogy elérd a kitűzött, magasztos céljaidat, ha csak azokra koncentrálsz. Ez azt is magában foglalja, hogy nemet kell mondanod bizonyos kéréseknek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma a szerelemé, a romantikáé lehet a fõszerep, kedves Rák. Ha úgy érzi, hogy érzelmi, vagy éppen szexuális téren nagyon lassan haladnak a dolgok, akkor bizony itt az ideje, hogy a kezébe vegye az irányítást és egy kicsit felturbózza a dolgokat! Elsõ lépésként, ha kell, apró fortélyok segítségével, de feltétlenül vegye rá kedvesét, vagy kiszemeltjét arra, hogy végre töltsenek el együtt egy meghitt, csendes, otthonos helyen egy vacsorát, aztán hazaérve, merüljenek el egy kicsit egymásban! Egy ilyen húzás most újramelegítheti azt, ami talán újramelegítve a legfinomabb!

Oroszlán

Nem kell úgy táncolnod, ahogyan mások fütyülnek, de bölcs cselekedet legalább együtt fütyölnöd velük a mai napon. Maradj pozitív és tartózkodj azoknak az oldalán, akiknak szájából ének szólal fel.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

A mai napon igencsak határozottan, élesen érvelhet valakivel szemben egy adott lobbi esetében, kedves Oroszlán, mégis, annak ellenére, hogy igaza van, nem feltétlenül lesznek pozitív hatásai ennek kapcsolatukra nézve. Bármily értetlenséggel is találná ma magát szemben a másik véglet részérõl, próbáljon meg mégis türelmes és kimért maradni, hogy mindössze egyetlen problémás ügy miatt, ne veszítsen el feltétlen egy amúgy hû szövetségest!

Napi horoszkóp február 24. hétfő – Rák, Kos, Bika, Mérleg, Nyilas, Oroszlán,Skorpió, Szűz, Ikrek

Szűz

Lehetőséged lesz rá, hogy jó benyomást tegyél a munkahelyi fronton. Ne aggódj amiatt, hogy egyesek neheztelnek majd rád, mert ellopod a dicsfényt. A jutalomért meg fogja érni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma határozottnak és egyértelmûnek kell lennie, kedves Szûz, legyen szó bármirõl is. Mivel ön remekül átlát a dolgokon, eme kivételes képessége által ma nagy elõnyre tehet szert bizonyos egyénekkel szemben, melyet érdemes a jó ügy érdekében ki is használnia, azonban semmiképpen se alkalmazza ezt a tudást visszaélésre, vagy visszavágásra, csakis nemes célokra, önhöz illõ módon. További jó hír a mai napon, hogy elméje, logikai gondolkodása és szíve ma tökéletes harmóniában tud majd együttmûködni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: