Mérleg

Semmi szükség arra, hogy szívességeket kérj és ígéreteket tegyél cserébe. Egyszerűen nyújtsd ki a kezed és ragadd meg azt, amire szükséged van. Ha így is teszel, Mérleg lévén a legudvariasabb formádat fogod hozni még ebben az esetben is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap, kissé stresszes lehet az által, hogy, mintha senki sem értené, amit mondani akar, így gyakorlatilag, semmi sem abba az irányba halad, amerre kívánatos lenne. Vegyen egy mély levegõt, kedves Mérleg, és fusson neki még egyszer, ha kell, amíg el nem éri célját. Este, egy relaxáló fürdõ és egy nyugtató tea jól eshet a nehéz nap után...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Nem számít, hogy mit terveztél az elkövetkező 24 órára, nagy valószínűséggel le kell majd mondanod egy otthoni krízis után. A jó hír az, hogy egy jó darabig ezen kívül nem kell majd családi vészhelyzettel számolnod.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma ráeszmélhet néhány szükséges tennivalóra otthonában, valamint szerelme, barátai is nagyon hiányozhatnak önnek, különösen, ha mindettõl távol kényszerül tölteni napja jelentõs részét. Kösse le figyelmét valamivel, hogy gyorsabban peregjenek a percek, majd, amint lehet, induljon is vágyakozása irányába, hogy este elégedetten térhessen nyugovóra.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezt a 3 csillagjegyet nem szokták megcsalni, illetve velük ez maga a halálos ítélet aláírása!

Nyilas

Szólalj fel és oszd mega világgal azt, amiről szerinted tudnia kell. Soha nem voltál szerény a véleményed kimondásával kapcsolatban és a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás erre még jobban bátorítani fog majd.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Meglehet, hogy kellemetlen, de szüksége lehet egy olyas valaki segítségére ma, akitõl nem szívesen kér ilyesmit. Tegye meg a jó ügy érdekében, kedves Nyilas, aztán felejtse is el a kínos pillanatokat. A lényeg, hogy elérje, amit akar! A cél szentesíti az eszközt!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: