Mérleg

Semmi szükség arra, hogy szívességeket kérj és ígéreteket tegyél cserébe. Egyszerűen nyújtsd ki a kezed és ragadd meg azt, amire szükséged van. Ha így is teszel, Mérleg lévén a legudvariasabb formádat fogod hozni még ebben az esetben is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

A mai napon akár többen is próbálkozhatnak ön, mint csatár mögött kapura törni, kérdés, meddig képes ezt még tolerálni. Ne legyen szigorú a többiekkel, kedves Mérleg, hiszen az, hogy az ön példáját követve próbálnak mások elõrébb jutni, csupán csak azt jelzi, hogy már megint ön jár a jó nyomon, míg egyesek sokszor azt sem tudják, hol vannak. Megtorolnia tehát csak akkor érdemes bármit, ha valaki komolyan belelép dolgaiba, amúgy csak mosolyogjon az egészen!

Skorpió

Nem számít, hogy mit terveztél az elkövetkező 24 órára, nagy valószínűséggel le kell majd mondanod egy otthoni krízis után. A jó hír az, hogy egy jó darabig ezen kívül nem kell majd családi vészhelyzettel számolnod.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma mind a szerelmi életében, mind pedig más területeken valósággal brillírozhat, kedves Skorpió! Remek energiákkal töltve vághat neki a napnak, aminek hamarosan meg is mutatkoznak gyümölcsei, s különösen elégedettnek érezheti magát atekintetben is, hogy hozzáállásának köszönhetõen, ma sikerülhet néhány, már régóta fejtörést okozó dolog végére is pontot tenni. Az este szintén nagyon romantikusan alakulhat, s mindenképpen vad erotikába csaphat át, ha már van is, vagy akad megfelelõ partner!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-05 - A mai napnak már a reggele is kalandosnak ígérkezik, amikor is az izgalmaktól szinte csak úgy kipattanhat a szeme...

Nyilas

Szólalj fel és oszd mega világgal azt, amiről szerinted tudnia kell. Soha nem voltál szerény a véleményed kimondásával kapcsolatban és a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás erre még jobban bátorítani fog majd.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma szükséges lehet, hogy életének mozzanatait egy kissé távolabbról szemlélje. Figyelmét fordítsa inkább a külvilág, mintsem önmaga felé, s legyen résen. Most nagyobb türelemre lehet szüksége, mint bármikor máskor. Valahogy a környezetében élõ emberek is érzékenyebbek, mint máskor, figyeljen oda mások és saját érzelmeire, s arra, nehogy akaratán kívül megbántson másokat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: