Bak

Nem fogod tudni elkerülni erőteljes érzelmek hatását a következő 24 órában. Bármi is legyen az, amit a legjobban értékelsz, most kihívás elé fogsz állni vele kapcsolatban. Maradj két lábbal a földön és ne lépj kompromisszumra.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

Ma kifejezetten felerõsödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítõ kezet, esetleg egy gyengélkedõ családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is elõfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illetõ. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Bak, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Bármelyik nap lehet egy új kezdet és a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitiásnak köszönhetően már ma hozzáláthatsz valami újhoz. Tarts a legnagyobb célod felé és számíts sikerre. Megvan hozzá az erőd és a kozmosz is az oldaladon áll.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

Ma mind a háztartásában, mind pedig munkájában kihívásokkal, feladatok tömkelegével kellhet szembe néznie, kedves Vízöntõ, ráadásul az a furcsa az egészben, hogy az egyikbõl következik a másik, tehát, ha valahol végre letud egy feladatot, a másik területen lemarad valamivel. Nem csoda, hogy az ilyen szélmalomharc kimerítõ és egy idõ után nyomasztó is. Hagyja kicsit magára a rendszert, vagy kérjen segítséget, mert ezt hosszútávon senki se bírná!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ennek a 3 csillagjegynek hoz boldogságot a szeptember. Számukra jól indul az ősz

Halak

Okos dolog a mai napon távol maradni a rivaldafénytől. Nem azért, mert valami titkolnivalód lenne, hanem azért, mert sok dolgot át kell gondolnod és ezen a zajos emberek és a figyelem nem sokat segít. A legjobb eredményt így érheted el.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: