Bak

Nem fogod tudni elkerülni erőteljes érzelmek hatását a következő 24 órában. Bármi is legyen az, amit a legjobban értékelsz, most kihívás elé fogsz állni vele kapcsolatban. Maradj két lábbal a földön és ne lépj kompromisszumra.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Az elméje úgy mûködik ezen a napon, mint egy finom szita. Képes lesz kiszûrni a legapróbb részleteket is, akár munka, akár magánélete terén. Mivel semmi sem kerüli el a figyelmét, ezért könnyedén magára haragíthat más embereket. Ha olyan helyzetbe cseppen, melynek konfliktus lehet a vége, próbáljon meg belõle kihátrálni és az önnel szemben álló felet meggyõzni arról, hogy az õ saját érdekében tette ön mind azt, amit tett és azért, hogy motiválja, segítse õt. Ne felejtse el egy pillanatra sem azt, hogy csapatban az erõ, még akkor is, ha ön a nyomravezetõ, vagy épp a megoldás kiötlõje.

Vízöntő

Bármelyik nap lehet egy új kezdet és a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitiásnak köszönhetően már ma hozzáláthatsz valami újhoz. Tarts a legnagyobb célod felé és számíts sikerre. Megvan hozzá az erőd és a kozmosz is az oldaladon áll.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

A szerelmet és a romantikát illetõ kérdésekkel úgy van, mintha egy tûpárna lenne. Nem szereti, ha feszegetik életének eme részleteit. Valószínûleg kapcsolatában is kisebb nagyobb összeszólalkozások várhatóak, aminek eredményeként bizony jogos lehet a kérdés: - Nem lenne jobb egyedül?

Halak

Okos dolog a mai napon távol maradni a rivaldafénytől. Nem azért, mert valami titkolnivalód lenne, hanem azért, mert sok dolgot át kell gondolnod és ezen a zajos emberek és a figyelem nem sokat segít. A legjobb eredményt így érheted el.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Az új kihívások kezelésére jól hasznosíthatja kiváló verbális képességeit, kedves Halak. Mindaddig, amíg hû marad saját magához, nem lesznek problémái semmilyen váratlanul adódó szituációban sem. Fogjon olyan tevékenységekbe, melyek kihangsúlyozzák erõsségeit s elrejtik gyengeségeit, így mindenki csak gyõztesen kerülhet ki a feladatok halmaza mögül.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: