Bak

Valaki rólad pletykál? Ha így is van, a bolygók azt javasolják, hogy ne csinálj belőle nagy ügyet. Inkább tégy úgy, mint aki észre sem veszi és foglalkozz a saját dolgoddal, miközben a képébe mosolyogsz. Ez jobban fogja zavarni őt, mint bármi.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A Bak jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Vízöntő

Légy óvatos, mert egy rosszul megválasztott szó nem megfelelő időben és helyen sokba kerülhet a mai napon. Az emberek nem szeretik, ha a hibáikra világítanak rá. Inkább tartsd meg a véleményedet magadnak, ha tudod, semmi esélye jól tálalni azt.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A Vízöntõ jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Vízöntõ, amíg nem késõ!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-06 - Ma különösen simulékony hangulatában lehet....

Halak

Szomorú tény, hogy egyesek képtelenek tanulni a hibáikból és egy környezetedben lévő személy is éppen egy ilyen hibába készül beleesni újra. Persze, segíts neki talpra állni, de ne csodálkozz, ha újra a vesztébe rohan majd. Az élet már csak ilyen.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A mai napon a Halak számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: