Rák

Úgy tűnik, hogy más szinten vagy mentálisan és érzelmileg is, mint a környezeted. Ez a tény sem nem rossz, sem nem jó, de azzal tisztában kell lenned, hogy a tetteid ma érdekes reakciókat válthatnak ki.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Rák, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Oroszlán

Olyan sokan próbálják hallatni a hangjukat, hogy meglepő módon a tiéd elvész a zajban. Meg kell találnod a módját, hogy kivívd az emberek figyelmét a szavakon túl valami mással is. Légy kreatív!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Oroszlán! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Napi Karmahoroszkóp április 25. szombat – Tartasz a céljaid felé és te magad is meg leszel lepődve....

Szűz

Csak azért, mert valami működött számodra a múltban, a jövőben is ugyanolyan hatékony lesz. Őrizd meg ezt a gondolatot az elmédben, mielőtt ugyanazokra a problémákra a régi megoldásokat próbálnád meg alkalmazni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Szûz, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: