Bak

Tele leszel energiával és uralni fogod a napodat. Próbálj meg nem feldarabolódni, egyszerre ne kezdj bele több dologba. Fókuszálj arra, ami a legfontosabb, majd így tovább.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Bak, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Vízöntő

A magabiztosságod talán egy kissé megcsappant, de semmi okod kétségbe esni. A legérzékenyebb szektorodban történő kozmikus aktivitás arra ösztökél, hogy gondolkozz el mélyebben a hosszú távú terveiden.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Halak

Nem azzal van a gond, hogy meg akarod váltani a világot, hanem azzal, hogy egyből millió dolgot vársz el magadtól és azt mind tökéletesen akarod végrehajtani. Ennek aztán az lehet az eredménye, hogy csalódsz magadban. Lépésről lépésre haladj, koncentrálj egy dologra egyszerre.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Halak, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: