Mérleg

Lehet, hogy csábítást érzel a garantált, azonnal érkező kisebb nyereségre egy beruházással kapcsolatban, mint egy jelentősen nagyobb, de távoli haszonra. A bolygók azt javasolják, hogy talán még várni kellene egy kicsit.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Skorpió

Lehet, hogy nem fogtok egyetérteni egy baráttal vagy családtaggal a mai napon, de emiatt nem kell, hogy elmérgesedjen köztetek a helyzet. Ha érzed, hogy veszekedés közeleg, akkor inkább vonulj el. Előzd meg a súrlódás lehetőségét.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Skorpió, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Nyilas

Talán nem vagy az az érzékeny típus, de a következő 24 órában valami könnyet fog csalni a szemedbe. Leginkább az lesz az ok, hogy rájössz, nem mindenki olyan szerencsés, mint te vagy. Ne csak pityeregj, tegyél is valamit.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Itt lehet az ideje annak, kedves Nyilas, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: