Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

A mai napod jelszava legyen a kedvesség. El sem tudod képzelni, hogy mi mindent el tudsz érni, ha kedvességgel fordulsz az emberek felé. A kedvesség egy olyan kulcs, amely minden zárat kinyit, hol előbb, hol utóbb.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Hosszútávú projektjei beérni látszanak, kedves Kos. Amikbe belekezdett a múltban és sokszor azt hitte, nem megy semmire, most végre úgy tûnik, meghozzák gyümölcsüket. Mostanra nem problémát, vagy feladatot, hanem további lehetõségeket láthat egykori álmai megvalósulásában. Csak így tovább, kedves Kos, ne hagyja magát eltéríteni ezután sem a nehézségek láttán.

Bika

Fontos, hogy az üzeneted átmenjen a környezetednek és mivel a Nap a kommunikációs szektorodban van, ezért a megfelelő szavak megtalálásával nem lesz gondod. A testbeszédről se feledkezz meg.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma könnyen úgy érezheti a Bika, mint aki kötélen táncol, s elég egy rossz lépés ahhoz, hogy, kibillenve egyensúlyából, a mélybe zuhanjon. Mindezen kissé labilis gondolkodásmódjára reáadásul nem hat túl pozitívan az sem, hogy ma ingen változatos impulzusok érik, kaphat hideget-meleget egyaránt. Próbáljon meg azonban felülemelkedni a kialakult, nem túl nyugodalmas helyzeten, s, még, ha valamiben bizonytalan is, tegyen úgy, mint aki százszázalékosan bízik a saját elhatározásában és ki is áll ellenük bárkivel szemben. Ezen hozzáállás ma sokat segíthet!

Ikrek

A pénzügyi helyzeted mostanában okozott némi fejtörést és ezen az sem segített, hogy felelőtlenül költekeztél az elmúlt időszakban. A bolygók azonban most enyhülést jeleznek előre, ám ez nem ad okot a további a pénzszórásra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma egy személy, vagy helyzet megijesztheti, amitõl úgy érezheti, jobb lenne inkább visszavonulót fújnia, azonban, ez eszébe se jusson! Tudja, hogy mi a megoldás és képes is azt véghezvinni, így bátran szállhat szembe ma az igazságtalanságokkal. Ha így cselekszik, még maga is meg fog azon döbbenni, milyen nagy dolgokra is képes valójában! Ne feledje továbbá, hogy, bármennyire is idegölõ lehet a mai nap, mindennek meg kellett történnie, hogy végre túlléphessen bizonyos dolgokon, s élhesse kellemesebb körülmények között az életét, legyen szó bármirõl is!

Rák

Ha valamilyen kreatív vagy művészi indíttatás van benned, aminek szeretnél teret engedni, akkor a mai nap a legalkalmasabb rá. Mindamellett ne akard túlságosan megtervezni a napodat, haladj az árral.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

A nap során könnyen rivalizálási harcok kellõs közepén találhatja magát környezetében. Ezt nehezen viselheti, hiszen ön sohasem volt egy túlságosan domináns típus, aki minden áron a középpontba akar kerülni, sõt, hatalmas lelki ereje és sokszor ember feletti teljesítménye ellenére sem kérkedik azzal soha, hogy végül is oly sok mindent köszönhetnek önnek azon közösségek, melyeknek szerves tagja. Ne is érezze magát frusztráltnak mások ilyen irányú törekvései miatt, inkább próbálja kívülállókét szemlélni a dolgokat, s, csak akkor közbe avatkozni, ha személyes sérelem éri az ügyben.

Oroszlán

A fő üzenet számodra, hogy bánj nagyobb tisztelettel a környezeteddel. Talán neked nem tűnt fel, hogy egyesek lelkébe lábbal tiportál, de ők ezt mégis így élték meg. Ne árts, gyógyíts!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma könnyen úgy érezheti, hogy egyszerre száz fele kéne szakadnia ahhoz, hogy mindennel el tudjon végezni idõben. Ez persze lehetetlen, ugyanakkor olyan egészen új, váratlan praktikák juthatnak ez által eszébe, melyeket bevetve, amellett, hogy nagyban növelhetik hatékonyságát, még amúgy sem kis eszköztárát is hosszútávon gazdagíthatják. Ön amúgy is oda van a kihívásokért, így, ezt a szorongatott és minden erejét igénybe vevõ helyzetet egyébként amúgy is nagyon fogja élvezni!

A legerősebb 5 csillagjegy mind közül, akik bármikor talpra állnak és akiket nem tud megtörni az élet! Te vagy az egyik?

Szűz

Talán az az érzés van benned, hogy legszívesebben otthon maradnál és csendben pihennél, amivel alapvetően nincs semmi gond, de azt tudnod kell, hogy a társas összejövetelek most rengeteg lehetőséget kínálhatnak számodra.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

A mai napon komolyan próbára tehetik türelmét mások, akik megpróbálhatják olyan dolgokra, helyzetekbe kényszeríteni, amelyeket nem akar. Az elsõdleges fegyvere lehet e kísérletek meghiúsítására, kiváló diplomáciai és kommunikációs készsége, mely azonban csak akkor lehet eredményes, ha nem hagyja, hogy mondanivalóját pillanatnyi ellenérzései befolyásolják. Ha sikerül ezt érdemben megvalósítania, a nap végére már teljes mértékben kivívhatja ellenlábasai tiszteletét az által, hogy úgy érzik, ön méltó ellenfél, hisz minden igyekezetük ellenére is bátran és rendíthetetlenül kiállt igazáért!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: