Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben gyakran megfontolod egy vita előnyeit és hátrányait is. Bizonyos értelemben ez segíthet könnyebbé tenni a megoldások feltárását, de sokan közületek nem fogják ezt megtapasztalni addig, amíg nem képesek nyitottak lenni.

Ha egyedülálló vagy a vonzó kisugárzásod nem kérdés. Valamikor ősz után egy olyan időszakba lépsz be, ahol nagy eséllyel megtalálod az Igazit.

Napi Karmahoroszkóp július 1. – Nagy áttörés mutatkozik egyes csillagjegyek életében...

Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel képesek lesztek jobban nyitni egymás látásmódja felé. A párod sokkal inkább a gyakorlatias, míg te az érzelmi megközelítést alkalmazod.

Kos

Újítsd meg a kapcsolatodat egy szeretett személlyel, aki bebizonyítja számodra, hogy mennyire törődik veled és sok tanáccsal lát el téged. Sok dolog van, amit meg kell fogadnod tőle, még akkor is, ha a nagy részével nem értesz egyet. Lehet, hogy szeretnél visszavonulni egy kényes szituációból.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ez a mai egy igazán jó napnak ígérkezik e temperamentumos jegy számára. Élvezzen ki minden percet, amit mások társaságában tölthet, ahol ma, feltehetõleg minden esetben jól fog szórakozni. Mindemellett viszont, pont eme önfeledt stílusa miatt, mára nem érdemes olyan feladatok elvégzését beterveznie, melyek önfegyelmet és reális gondolkodást igényelnek, sõt, ha teheti, inkább ne is dolgozzon, csak szórakozzon és pihenjen egész nap, ugyanis, ha munkával tölti a napot, akkor nagyban veszíthet remek hangulatából, vidám lendületébõl. Kár lenne érte!

Bika

Hívd segítségül a képzeletedet, hogy a munkádat vagy egy bonyolult helyzetet meg tudj könnyíteni. Ugyanakkor lehetséges, hogy elérhetetlen célokat tűzöl ki magad elé. Próbálj meg némi realitást vinni a dologba, ha nem akarsz csalódni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ma alkalmazzon egy kifejezetten kalandos megközelítést, fõként, ha szerelemrõl, romantikázásról van szó! Ne legyen akkor se rosszkedvû, ha úgy érzi, nem abba az irányba haladnak a dolgok, amerre kellene. Minden csakis önön múlik, azaz, hogy mennyire képes változtatni az eddigi, egyes helyzetekhez, emberekhez való hozzáállásán. Lehet, hogy valaki olyas valakitõl várt el eddig bizonyos dolgokat, aki azokra soha nem volt képes, miközben egy másvalakit meg észre sem vett, aki mindezt tárcán kínálja önnek! Hát, nyissa tágra ma szemét, kedves Bika, s kezdjen el látni.

Ikrek

A személyes kapcsolataid révén egy olyan útra térhetsz rá, ahol jobban megérted, hogy mi zajlik most körülötted. Tudd, hogy semmi nincs kőbe vésve. Légy hajlandó néha kockázatot vállalni, ennek eredményeként az életed izgalmasabbá válhat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

A mai nap során az Ikreket olyan szerelem és szenvedély kaphatja el, melyet már régóta nem tapasztaltak. Legyen azonban nagyon óvatos, bármennyire is kecsegtetõnek ígérkezik egy váratlan csábítás, nehogy annyira elhomályosítsa gondolatait a vágy, hogy végül aztán csak csalódás és szenvedés legyen a vége. Most különösen szerencsés, ha tartós párkapcsolatban él, hiszen, ez esetben párjával ma elképesztõ magasságokat járhatnak be!

Napi horoszkóp február 01. szombat – A hónap első napja sok meglepetést tartogat!

Rák

Keress fel egy szeretett személyt, néhány barátot, akikkel el tudsz lazulni és önmagad lehetsz. A beszélgetések közben nagyon jól fogjátok érezni magatokat és olyasfajta intimitást tapasztaltok meg, amit csak a hosszú éves ismeretség adhat egy kapcsolatnak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

A mai nap feszített mivoltából fakadóan hirtelen döntések meghozatalára kényszerülhet. Könnyen találhatja magát ez által a furábbnál is furább helyzetekben, különösen, ha szerelemrõl van szó. De hát, végül is az élet pont ettõl izgalmas, s mi sem adhatná meg jobban az igazi nyári hangulatot, mintsem egy röpke, mégis annál szenvedélyesebb egynyári kaland, vagy akár egy szerelmes, mámorító éjszaka kedvesünkkel! Most bármelyikre is pályázzon, egész biztosan sikerrel jár!

Oroszlán

Van egy projekt, amely sokkal fontosabb számodra, mint azt eredetileg gondoltad és ez megzavarhat téged. Egy szeretett személy frusztrált lesz és megpróbálja kivívni a figyelmedet. Tervezd el, hogy rendszeresen tartasz szüneteket és reagálsz a hívásaidra is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Az ön álmodozó, kreatív természete ma, ha észrevétlenül is, de könnyen felkeltheti egy olyan valaki figyelmét, akinek támogatása sokat lendíthetne karrierjén. Éppen ezért ma különösen fontos, hogy hagyja szárnyalni gondolatait, s tegyen meg mindent annak érdekében, hogy simán és zökkenõmentesen haladjanak a dolgok. Szerencsére akaratereje és mindenre kiterjedõ figyelme, valamint dinamizmusa mindezt biztosítani is fogja a nap folyamán, így önnek már csak arra kell ügyelni, hogy az esetleges, pillanatnyi fennakadásokat minél hatékonyabban és gyorsabban hárítsa. Ha így tesz, a nap végére akár egy meglepõ ajánlatot is kaphat!

Szűz

Talán a legjobb formádat szeretnéd mutatni egy közeli barátnak vagy hozzátartozónak. Mindketten nagyon jól fogjátok magatokat érezni együtt, amint képes vagy alább hagyni a védekezésedből. A benned élő gyermek sok mindenkit megörvendeztet majd, aki ma kapcsolatba kerül veled.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Legyen ma kicsit optimistább a szokásosnál is, kedves Szûz! A dolgok nem haladnak olyan nyögvenyelõsen, mint ahogy az látszik, csupán az áttörõ siker várat kicsit még magára. A lényeg, hogy ne veszítse el ma egy percre se a kapcsolat gondolatai és a valóság között, mert ma ez lehet helytállásának kulcsa. Esetleg elõfordulhat, hogy úgy érzi, gyülekeznek a feje felett a viharfelhõk, ám ez csak egy külsõ, depresszív behatás miatt adódhat így, melyet igyekezzen minél inkább kiküszöbölni, hogy ne szegje kedvét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: