Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben gyakran megfontolod egy vita előnyeit és hátrányait is. Bizonyos értelemben ez segíthet könnyebbé tenni a megoldások feltárását, de sokan közületek nem fogják ezt megtapasztalni addig, amíg nem képesek nyitottak lenni.

Ha egyedülálló vagy a vonzó kisugárzásod nem kérdés. Valamikor ősz után egy olyan időszakba lépsz be, ahol nagy eséllyel megtalálod az Igazit.

Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel képesek lesztek jobban nyitni egymás látásmódja felé. A párod sokkal inkább a gyakorlatias, míg te az érzelmi megközelítést alkalmazod.

Kos

Újítsd meg a kapcsolatodat egy szeretett személlyel, aki bebizonyítja számodra, hogy mennyire törődik veled és sok tanáccsal lát el téged. Sok dolog van, amit meg kell fogadnod tőle, még akkor is, ha a nagy részével nem értesz egyet. Lehet, hogy szeretnél visszavonulni egy kényes szituációból.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítõkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

Bika

Hívd segítségül a képzeletedet, hogy a munkádat vagy egy bonyolult helyzetet meg tudj könnyíteni. Ugyanakkor lehetséges, hogy elérhetetlen célokat tűzöl ki magad elé. Próbálj meg némi realitást vinni a dologba, ha nem akarsz csalódni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsõként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Bika!

Ikrek

A személyes kapcsolataid révén egy olyan útra térhetsz rá, ahol jobban megérted, hogy mi zajlik most körülötted. Tudd, hogy semmi nincs kőbe vésve. Légy hajlandó néha kockázatot vállalni, ennek eredményeként az életed izgalmasabbá válhat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Ikrek! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

Júniusi szerelmi horoszkóp: A nyár első hónapja felperzselheti a hangulatot

Rák

Keress fel egy szeretett személyt, néhány barátot, akikkel el tudsz lazulni és önmagad lehetsz. A beszélgetések közben nagyon jól fogjátok érezni magatokat és olyasfajta intimitást tapasztaltok meg, amit csak a hosszú éves ismeretség adhat egy kapcsolatnak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Rák! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

Oroszlán

Van egy projekt, amely sokkal fontosabb számodra, mint azt eredetileg gondoltad és ez megzavarhat téged. Egy szeretett személy frusztrált lesz és megpróbálja kivívni a figyelmedet. Tervezd el, hogy rendszeresen tartasz szüneteket és reagálsz a hívásaidra is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

A mai nap, számos alkalma nyílhat arra, kedves Oroszlán, hogy építse, fejlessze szakmai, üzleti kapcsolatait, amelyeket, ha rendre sikerül is kihasználnia, még akár egy komolyabb elõrelépés, vagy nagy üzlet is nyélbe ütõdhet ma! Ehhez legyen nagy nyitott és közvetlen, s próbálja meg minél több részletbe a beavatni partnereit, az sokat segíthet!

Szűz

Talán a legjobb formádat szeretnéd mutatni egy közeli barátnak vagy hozzátartozónak. Mindketten nagyon jól fogjátok magatokat érezni együtt, amint képes vagy alább hagyni a védekezésedből. A benned élő gyermek sok mindenkit megörvendeztet majd, aki ma kapcsolatba kerül veled.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Meglehet, kedves Szûz, hogy ma egy igen fontos döntést kell majd meghoznia, így semmiképpen se kapkodjon, vagy hagyja mások által befolyásolni magát, hanem gondolja át alaposan az összes lehetséges következményt és végkimenetelt, s csakis ezt követõen határozza el magát! Amennyiben lehetséges, az estét mindenképpen töltse a barátaival!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: