Bak

Sok örömödet látod a mai napban. Bármit is csinálj, nagyon jól fogod magad érezni, legyen az a kedvenc hobbid, esetleg elvinni a gyereket állatkertbe vagy valamilyen munkával foglalkozni. Minden úgy alakul, ahogy azt elképzeled.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma úgy érezheti, hogy kifejezetten elszigetelõdött mostanában a nagy átlagtól, s csak néhány ember érti meg igazán. Ez valóban nem egy téves következtetés, kedves Bak, de higgye el, jobb is ez így. Inkább csupán néhány, de igaz barát, mint egy csomó ismerõs, haver, cimbora, vagy barátnõ, akik aztán, amikor éppen nem túl rózsás a helyzet, hirtelen pont sohasem érnek rá semmire... A többieknek tehát elég csak azt látni önben, amit szívesen megmutat nekik is.

Vízöntő

Hagyd, hogy a képzelőerőd pozitívan befolyásoljon egy problémát. Ennek eredményeképpen  különféle megoldásokkal is elő tudsz majd állni. Nézd meg, hogy ezen ötletek közül melyik valósítható meg. Kérd meg egy barátodat, hogy mondja el a véleményét róluk.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma igen változékony lehet ön körül a hangulat, kedves vízöntõ. Ezen szélsõséges hangulatingadozások miatt ön is könnyen azt érezheti, hogy egyik percben minden tökéletes, erõsnek és kitartónak hiszi magát, míg egy kis idõ múlva meg már minden olyan megkeseredettnek tûnik, s erejét veszti. Ezt a jelenséget tovább fokozhatja, hogy néha kicsit túl sok energiáját is pazarolja mások megsegítésére, sõt, sokszor olyanokéra, akik talán meg sem érdemlik, s ettõl maga is vegyes érzelmekkel telítõdhet, melyek néha túlcsordulnak. Próbálja meg valahogy belõni az arany középutat!

Ez a legkülönlegesebb képességed a horoszkóp szerint

Halak

Lehet, úgy döntesz, hogy a napot otthon töltöd. Legyen ez a nap a családtagoké. Hívj meg valakit magadhoz és töltsetek el némi időt együtt. Lehet, hogy az invitálás több főre is kiterjed majd és egy kellemes összejövetel kerekedik belőle.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Próbáljon meg ma nem túl sok idõt tölteni egy-egy kérdéssel, kedves Halak! Erre most azért van szükség, mert, az életének bizonyos területén való lemaradásának fõbb oka az, hogy annyira törekszik néha a dolgok megértésén, hogy szinte teljesen elveszik a részletekben. Alapossága persze alapvetõen jó dolog, de annak túlzásba vitele már nem. Gyakorolja ma tehát a gyors döntéshozatalt, s a dolgok átfogó szemléletét, akkor sokat haladhat és persze fejlõdhet a mai nap során! Nem fog csalódni meglátja!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: