Mérleg

Határozd meg a prioritásaidat és dolgozz ki egy olyan tervet, amely a legjobban működhet számodra. Mielőtt tovább haladnál, vedd észre, hogy olyan változáson mész keresztül, amely visszacsatolást igényel. Lehetséges, hogy egyes megközelítési módokat tesztelsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai nap, számos alkalma nyílhat arra, kedves Mérleg, hogy építse, fejlessze szakmai, üzleti kapcsolatait, amelyeket, ha rendre sikerül is kihasználnia, még akár egy komolyabb elõrelépés, vagy nagy üzlet is nyélbe ütõdhet ma! Ehhez legyen nagy nyitott és közvetlen, s próbálja meg minél több részletbe a beavatni partnereit, az sokat segíthet!

Skorpió

Maradj kitartó a céljaiddal és preferenciáiddal kapcsolatban. Barátaid és kollégáid körülvesznek és támogatnak abban, hogy fenntartsd az ütemet, ami a vágyaid eléréséhez szükséges. Ha túl érzékennyé válnál, kapcsolj ki egy kicsit. Lehet, hogy több napra el kell halasztanod egy döntés meghozatalát.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Meglehet, kedves Skorpió, hogy ma egy igen fontos döntést kell majd meghoznia, így semmiképpen se kapkodjon, vagy hagyja mások által befolyásolni magát, hanem gondolja át alaposan az összes lehetséges következményt és végkimenetelt, s csakis ezt követõen határozza el magát! Amennyiben lehetséges, az estét mindenképpen töltse a barátaival!

Nyilas

Izgalom vesz körül, bármit is csinálj. Lehet, hogy túlságosan leütve érezted magad az elmúlt időszakban. Élettel teli, élénk és izgalmas embereket vonzol magad köré, akik hajlandóak kockáztatni. Rád is ez jellemző alapvetően, miért lenne ez most másképp?

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Nyilas! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: