Bak

Keress fel valakit a távolból. Ez a személy talán túl aggodalmaskodó és kritikus, mégis hasznos visszajelzést fog adni. Sokkal kontrollálóbbá válhatsz, mint eddig. Egy szeretett személy némileg nehezen kezelhető lesz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítõkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

Vízöntő

Egy négyszemközti kapcsolat meglehetősen jelentős lesz számodra. Sok energiád van, amivel képes leszel befejezni egy projektet. Amit gondolsz, annak valószínűleg semmi köze nincs ahhoz, ami valójában fel fog bukkanni. Légy figyelmesebb hallgatóság és légy a jelenben.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Vízöntõ! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

Halak

Hagyatkozz olyanokra, akiknek szükségünk van arra, hogy a kezükben tartsák a gyeplőt. Egy feljebbvaló vagy egy rokon eltökélt és nem akar megosztani egy fontos dolgot. A bezárkózott hozzáállása miatt teljesen távolinak fog tűnni. Légy jobb hallgatóság.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsõként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Halak!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: