Rák

Az elmúlt napokban, ha nem hetekben, eléggé túlhajszoltad magad. Fontos, hogy tarts egy kis szünetet, még akkor is, ha a naptárad nem feltétlen engedné. Ha kell, halaszd el a programjaidat. Mindenkinek szüksége van pihenésre.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

Oroszlán

A játékosságod a legkülönfélébb módokon képes a felszínre törni. Egy baráttal eléggé szigorú leszel, hiszen úgy érzed, hogy átlépett bizonyos határvonalakat. Mondd el neki, ha kellemetlenül érzed magad vele kapcsolatban és hallgasd meg azt is, amit ő mondani szeretne.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma akkor lehet a legeredményesebb, kedves Oroszlán, ha kivételesen, nem hajlik a kompromisszumokra, hanem szilárdan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, még, ha ez kissé rugalmatlan hozzáállásnak is tûnik. Ezúttal engedjenek mások!

Vasárnapi Horoszkóp 2020-11-22

Szűz

Ismerd fel, mi történik a közvetlen közeledben. Lehet, hogy nagyon jó lenne összehívnod a barátokat egy nagy, közös bulizásra. Együtt a számodra fontos személyekkel egy igazán emlékezetes eseménynek nézhetsz elébe.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: