Bak

Eléggé leharcoltad magad a héten és szokatlanul fáradtnak érzed magad. Maradj otthon és pihenj, ha azt érzed jónak. Lehetséges, hogy egy eseményen számítanak a jelenlétedre, da ha a pihenést most fontosabbnak látod, akkor nyugodtan mondd le és lazíts inkább.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Vízöntő

Körülvesznek a barátok, ami nagyon boldoggá tesz, de úgy érezheted, hogy egy szeretett személyt, rokont nagyon elhanyagoltál az elmúlt időszakban. Látogasd meg őt, ne halogasd tovább.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Milyen személyiségű férfiakat vonzol? Csillagjegyed erről is árulkodik

Halak

Úgy érzed, hogy valaki túlságosan nagy elvárásokat támaszt veled kapcsolatban. Drámain megváltozhat a hangulatod emiatt. Jól tudod, hogy mikor telik be a pohár, szóval állj ki magadért. Ha visszavonulsz, azzal nem valószínű, hogy eléred a célodat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: