Mérleg

Minél inkább próbál meggyőzni valaki arról, hogy kövesd az ő módszereit, te annál inkább ellenkezni fogsz. Két okból nem szabad belemenned az érzelmi zsarolásba: egy, mert nem etikus, kettő, mert ha egyszer belemész, soha nem ér véget.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Skorpió

Kerüld azokat a helyzetek, amelyekben mások ellenőrzésük alá akarnak vonni téged. Szabad ember vagy, aki azt tesz, amit csak akar, így jogod van a saját hibáidat is elkövetni, hogy azokból tanulva változni, fejlődni tudj.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Az elmúlt hét eléggé sûrûre sikeredett, kedves Skorpió, így itt az ideje egy kis lazításnak. Az aktív pihenés önnél amúgy sem azt jelenti, hogy csendben elvonul egy félreesõ sarokba egy könyvvel, hanem inkább azt, hogy elméje helyett ma fizikumát fárasztja le. Tegye ezt, kapcsoljon ki egy napra, rendszerezze terveit, gondolatait.

Holnapi horoszkóp augusztus 1. – Augusztus első napja sok jót tartogat neked!

Nyilas

Bármi is legyen, ami aggodalommal tölt el, azzal nem fogsz túllépni rajta, hogy a szőnyeg alá söpröd. Nézd meg a helyzetet több szemszögből is és döntsd el, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy magad mögött tudd a félelmeidet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Váratlan látogatók lephetik ma meg, kedves Nyilas, akikkel olyannyira jól sikerülhet a beszélgetés, hogy akár új, használható ötleteket, inspirációt is adhatnak pénzügyeit illetõen. Ez lehet, hogy egy olyan technológiai fejlesztésben nyilvánul meg, amitõl eddig ódzkodott, ám az elmondásuk alapján mégis belevág.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: