Bak

Hallgass a belső hangodra a mai napon és ne törődj azokkal, akik azt állítják, hogy ők jobban tudják. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, viszont neked kell megbirkóznod a következményekkel, ha mégis rossz tanácsot adnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Ma elméje éles lehet, gyors és tele lehet ötletekkel, kedves Bak! Beszélgessen minél többet tapasztaltabbakkal, s szívja magába tudásukat, akkor megsokszorozhatja erejét és hatékonyságát. Az este egy nagy felismeréssel végzõdhet, ami akár ki is jelölheti útját a jövõre nézve!

Vízöntő

Óvatosan járj el azokkal az emberekkel, akik nem osztoznak a világnézetedben. Semmi oka nincs annak, hogy ne legyetek barátok, de ha a mai napon rosszat szólsz, az útjaitok szétválását eredményezheti.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Ma az újságokból, könyvekbõl, tévébõl vagy esetleg más elektronikus forrásból egy izgalmas információhoz juthat, ami teljesen fellelkesítheti, és egyúttal megerõsítheti abban, hogy változtasson, kedves Vízöntõ! Ha a döntés megszületett, a kivitelezést kezdje el azonnal, különben késõbb annál nehézkesebbé válhat a dolog!

Szerelmi horoszkóp - 2020. December 21-27-ig:  A Vénusz meglepetést tartogat számodra, mert egy álmod végrevalóra válik...

Halak

Nincsen semmilyen logikus magyarázata annak, hogy miért vagy ideges, de a hatodik érzéked azt sugallja, hogy valami nincs rendben a jelen helyzeteddel és a megérzéseid ritkán hazudnak. Ne vonj le következtetést addig, amíg nem vagy biztos benne, hogy mi az.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

A lehetõség a változtatásra, melyen mostanában törte a fejét, ma kopogtathat ajtaján, kedves Halak. Ez lehet egy új lépés a karrierjében, vagy éppen szerelmi életében, de akár egy nagy visszatérés is egy korábbi vesztes csata színhelyére, ezúttal gyõztesen! Tûzze ki a zászlót a csúcsra, ne szerénykedjen, hisz megdolgozott érte!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: