Mérleg

Nagy az esélye, hogy a mai napon olyat mondasz vagy teszel, amivel magadra haragíthatsz valakit és veszekedés kerekedhet belőle. Ha megtörténik, hát megtörténik. Ne utáld magad miatta, meg fogod találni a módot, hogy jóvá tedd, ha kell.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Skorpió

Úgy tűnhet, hogy kifutsz az időből és nem vagy képes befejezni mindent, amit megígértél, de ettől még nem kell kiköpnöd a tüdődet. Végezd el a legfontosabb dolgokat először és azokat jól csináld. Ezután minden szépen helyet talál majd magának.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Az elmúlt hét eléggé sûrûre sikeredett, kedves Skorpió, így itt az ideje egy kis lazításnak. Az aktív pihenés önnél amúgy sem azt jelenti, hogy csendben elvonul egy félreesõ sarokba egy könyvvel, hanem inkább azt, hogy elméje helyett ma fizikumát fárasztja le. Tegye ezt, kapcsoljon ki egy napra, rendszerezze terveit, gondolatait.

Mire kell leginkább fókuszálnod 2020-ban? - A csillagjegyed elárulja!

Nyilas

Azok az emberek, akikkel amúgy igazán jól ki szoktál jönni, most eléggé érzékennyé válhatnak, de ne csinálj nagy ügyet belőle. Szórakozásból se húzd őket, ha lehet. A humorodnak is meglesz a megfelelő helye, de az nem most van.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Váratlan látogatók lephetik ma meg, kedves Nyilas, akikkel olyannyira jól sikerülhet a beszélgetés, hogy akár új, használható ötleteket, inspirációt is adhatnak pénzügyeit illetõen. Ez lehet, hogy egy olyan technológiai fejlesztésben nyilvánul meg, amitõl eddig ódzkodott, ám az elmondásuk alapján mégis belevág.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: