Rák

A pozitív fázisod még pár napig ki fog tartani, de ettől függetlenül érdemes volna kiértékelni, hogy milyen kihívásokkal kell majd szembenézned, még mielőtt a Nap egy új jegybe lépne át. Ismered a mondást: Jobb félni, mint megijedni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Mostanában ingerlékenynek érzi magát, kedves Rák? Ne aggódjon, nem fog ez a rossz érzés örökké tartani. Környezete valószínûleg már érzékelte, hogy nehezebben viseli a kritikát, vagy a terheléseket, így valószínû, hogy mától megpróbálnak többet segíteni önnek. Ne legyen túl büszke elfogadni a támogatást, hiszen biztosan lesz idõ, amikor viszonozhatja.

Oroszlán

A kozmikus kilátások sokkal rosszabb fényben tüntetik fel a dolgokat körülötted, mint amilyenek valójában, szóval ne vegyél semmit túl komolyan a mai napon. Ezzel együtt ne légy dühös azokra sem, akik nem támogatnak a mai napon, inkább csak kerüld őket.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Az elkövetkezendõ idõszakban jobb lesz, ha megerõsíti magát, kedves Oroszlán és felkészül a kemény munkára. Bizony sokszor lehet majd olyan pillanat, amikor azt érezheti, hogy minden lépésével csak nehezebb lesz a képzeletben cipelt homokzsák. Azonban lehet, hogy a nehézséget nem is a munka terhe, mint inkább valamilyen lelki, tudatalatti probléma okozza.

Szűz

Talán aggaszt, hogy az, aki eddig elvileg az oldaladon állt, most indokolatlanul kritikus veled, de nem kell izgulnod emiatt. Ő is nyomás alatt van és ez talán az ő módszere arra, hogy kieressze a gőzt. Nem téged akar megbántani.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Késztetést érezhet ma, kedves Szûz, hogy alkosson valamit, de valahogy sehogy sem sikerül. Nem gondolt még arra, hogy talán túl sok az önt körülvevõ zavaró tényezõ? Tegye el a közelébõl az újságokat, számítógépet, telefont és koncentráljon belsõ hangjára, s így lehet, hogy nem is olyan sokára, elöntheti az inspiráció.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: