Mérleg

Tudod, hogy mit kell elintézned, szóval hajrá, tegyél érte. Minél hamarabb látsz neki, annál hamarabb tudsz végezni vele. A tennivalók listáját jobb, ha hétvégére már lepucolod, hacsak nem akarsz akkor is dolgozni, amikor mások szórakoznak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Ma talán egy kicsit jobban is elengedheti magát a kelleténél, kedves Mérleg. Máskor is szokott sziporkázni, ám ma mintha elveszítené az önkontrollt és gátlásait. Rá se hederítsen, néha mindenkinek kell egy kis lazaság. Használja inkább ki jókedvét és menjen szórakozni egy erre igazán alkalmas baráti társasággal.

Skorpió

Az elmúlt időszakban elég gyanakvó voltál és egyesek ezt észrevéve ki akarják deríteni, hogy mégis mi van veled. Talán te magad fogod felfedni nekik azt, amit már nem tudsz tovább titokban tartani. Ess rajta túl minél hamarabb.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Elég modern gondolkodásúnak tartja magát, kedves Skorpió? Vagy lehet, hogy alapjában véve jobban kötõdik a hagyományos eszmékhez? Ezt bizony nem árt tisztáznia magában, mert lehet, hogy másokhoz támasztott elvárásai néha ezt, néha azt követelik meg, s lehet,hogy környezetében ezt nem mindenki viseli túl jól.

Nyilas

Légy engedékenyebb azokkal, akik vonakodnak követni téged az utadon, bármerre is tarts. Nem mindenki gondolkodik hasonlóan és vágyik ugyanazokra a kalandokra, amelyekre te. Nem erőltethetsz semmit, még ha úgy is gondolod, hogy ez számukra is kedvező lenne.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Elõfordulhat, hogy ma inkább maradna bent, minthogy sok idõt töltsön kint a nagyvilágban, annak ellenére, hogy alapvetõen szereti a nyüzsgést, s új dolgokat felfedezni, megismerni. Néha kell ilyen nap is, kedves Nyilas, ha tehát teheti, engedjen a csábításnak és élvezze minél tovább az édes semmittevést otthona biztonságot nyújtó falai közt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: